Odpoveď na príspevok od stempi:
tiež mi to príde príliš veľa peňazí takáto invest… @stempi to je uhol pohladu, u nas to nie je len terasa, ale ked je pocasie, tak tam travime viacej casu ako vnutri v dome.Odpoveď na príspevok od marfushik:
ikea enhet? je to kuchynska seria, cize vsetko vy… @marfushik skusim ich ist pozriet, lebo to vcelku vyzera fajn. No myslim ze sa priklonim k niecomu uzatvaratelnemu, lebo vonkajsi prach, to kazdy den je co utierat. Ikea ma vonkajsi nabytok, grillskar ale u nas uz rok nedostupny.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
@marfushik skusim ich ist pozriet, lebo to vcelku… @lenkito10 ako ste to nakoniec vyriesili? Tiez ma to teraz caka cez zimu, objednal som si gril, indukcnu dosku a pod....kedze su teraz lacnejsie. Kedze tam chcem dat kamado gril, indukcnu dvojplatnicku tak uz teraz mi ta cena stupa. Po prelustrovani Pinterestu a clankov mi najlepsia a zaroven aj nejviac rozsirena varianta vysla - KVH hranoly, nejake oblozenie z dosiek a kvalitna olejova lazura. Je to lacnejsia varianta, ktora vsak vydrzi aj 20 rokov. Problem je, ze som nezohnal ciernu latku na usitie ochranneho obalu. Neviete o niecom?Odpoveď na príspevok od terry25:
@lenkito10 ako ste to nakoniec vyriesili? Tiez m… @terry25 dobré rozhodnutie podľa mňa. ja som si už tak navykol, že čo sa dá a že to viem spraviť tak, aby to vyzeralo aj dobre na pohľad, tak to si spravím radšej sám aj na úkor času, čo ma to bude stáť. pozeral si aj čínske obchody? neviem, či sa to tu môže menovať, tak sa dá niekedy trafiť dobrá kúpa tiež.Odpoveď na príspevok od tomis12:
@terry25 dobré rozhodnutie podľa mňa. ja som si u… @tomis12 cinske zatial nie. Este v Ruzomberku je nejaky velky obchod s latkami, napisem imOdpoveď na príspevok od terry25:
@tomis12 cinske zatial nie. Este v Ruzomberku je … @terry25 skus si hodit niekde inzerat, co zhanas, mozno sa ti ozvu take baby, co doma siju, tie maju toho habadej. moja mama bola taka ista kedysi. vsade same latky.Odpoveď na príspevok od terry25:
@tomis12 cinske zatial nie. Este v Ruzomberku je … @terry25 Záleží kde konkrétne bude umiestnená. U nás to máme kompletne pod zastrešenou terasou. Postupoval som podobne ako uvažuješ, konštrukcia KVH ošetrená osmom na to vodeodolná preglejka a obloženie z termoborovice rhombus, pracovná doska Kompaktná FUNDERMAX. Máme to tretí rok zatiaľ je stále ako nová. Raz ročne natriem termodrevo a neriešim žiadne zakrývanie zatiaľ je to fajn. Akurát že ten rozpočet bude vyšší ako 700,-€.Odpoveď na príspevok od treborztv:
@terry25 Záleží kde konkrétne bude umiestnená. U … @treborztv brutalne 👍️ mam rad ten profil, je super. Termoborovica ta prezije, idem davat z toho obklad na fasadu. Tie dosky od fundermaxu stoja tusim okolo 450 eur/m2 (neviem presne, do JAFu sa mi neda prave prihlasit), no celkovo si ten rozpocet viem predstavit. Ja ten rozpocet nemam nejak dany (to autorka prispevku), len teraz nakupujem vsetko, co potrebujem, lebo po novom roku to pojde nie o 3, ale o 10-15% hore 🙄Odpoveď na príspevok od treborztv:
@terry25 Záleží kde konkrétne bude umiestnená. U … @treborztv tak teraz som tam....okolo 100 EUR/m2Odpoveď na príspevok od terry25:
@treborztv brutalne 👍️ mam rad ten profil, je su… @terry25 V rozmere 12x1300x4100 stojí momentálne v JAFe 693,-€ vr. DPH. Čiže okolo 130,-€/m2 https://www.jafholz.sk/shop/Materialy...Odpoveď na príspevok od lenkito10:
@terry25 nakoniec mam 3 inox skrinky, pre moje vy… @lenkito10 INOX vydrží v kuchyniach desiatky rokov, takže ťa to prežije. Len to čistiť jemnou handrou, bez abrzívnych prípravkov