prosím nemáte někdo zkušenost s kuchyněmi z ikei?? lákají mě cenou ale plno lidí mě odrazuje. taky nevím jak je to pak např. s montáží.jsem ze severni moravy, nemate další typ na dobré a přesto levné kuchyňské studio?? nechali jsme si udělat návrh v krnově ve studiu genap, čekali jsme na něj měsíc, byly dost neochotní, a v závěru drazí. porovnala jsem si cenu s totožnou kuchyní kamarádky z jihlavy a rozdíl byl 30 tis.
@sonickasim to verim a doma mame tiez kvantumveci z ikei a uplne v pohode len sedacky co tammajusa nam nepaci a zhaneme niekde inde. velka vyhoda je to ze dojdes kupis a hned to mas a pripane vecer uz je to poskladane. z turcianskych trochu dalej do ikei a no ved na webe maju skoro vsetok tovar tak tam sa da surfovat
@barny pekna kuchynka. len na pravej strane treba olepit pracovnu dosku paskou. ak je doska z ikei tak pasku prilepit klasikcym lepidlom. nedaju sa nazehlit
@andrejh0 presne tak :-) aj nám pomáha synátor, tak je veru sranda, stahovat sa budeme hadam do mesiaca, tak dovtedy to tam dúfam dáme :-) , ale roboty bude stale kopec
@barny to jo. byvame uz skoro rok a stale je co dorabat....a nielen v kuchyny ale su to take drobnosti co nie su hned vidiet ale ked sa clovek zahladi. no tak drzim palce
@andrejh0 , tak to sedí úplne, ja sedím radšej v aute vždy vpredu, aby som bola skorej doma...a už to mala hneď aj zmontované.My máme sedačku z decodomu a sme spokojní.Máme ju 4 roky a zatiaľ drží...No a teraz by som ešte potrebovala tú radu, ohľadom toho keramického drezu.Má ho niekto?
Ahoj gemini06, ďakujem.Nuž názory sa rôznia, skôr majú s tým keramickým ľudia menej skúseností, ale tí, čo ho majú, sú spokojní.Ja mám biele kuchynské spotrebiče, aj biely sporák a rúru, takže by mi biely veľmi pasoval.Tie granitové sú veľmi drahé..
@sonickasim ja som to nemyslela tak že si máš prečítať názory ale že tí čo ho majú, poväčšine majú aj jeho foto v albume a že pre inšpriráciu by si si ich mohla pozrieť :-)
@sonickasim - ja mam biely keramicky drez z Ikea a som maximalne spokojna. povodne som chcela nieco ine, ale skusila som si ho u kamosky a zamilovala sa do neho. Neskutocne dobre sa v nom umyva, dobre sa udrzuje a aj moje obavy z pripadneho padu skleneneho riadu su zbytocne, uz sa stalo, ze syn hodil hrncek, kedze tam nedociahne.. buchot riadny, ale vsetko ostalo cele.. Doporucujem k nemu bateriu so sprskou, lepsie sa tak umyva. Kamoska nedala a potom ju to mrzelo, predsalen je to dost velky priestor a s tou sprskou ho umyjem raz dva.. Aj voda menej frka, ked si sprchu povytiahnes.
Ahojte ja mam kombinaciu Ikei Faktum,červená a strieborná!
Červená je skvelá ale strieborna to všetko vidno flaky a podobne ešte mi chýbaju horné poličky plus stôl kedže ten čo sme kúpili nebol dobrý je obrovský!!
Niekdo písal že majú akciu na spátky? Sokedy to plati ďakujem za odpoved..