Milí Strecháči,
mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂
Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž!
Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR!
Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne?
Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú.
Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro.
Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať!
Aké sú podmienky súťaže?
1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche?
2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022
3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.
4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu.
5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty.
6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha.
7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Kedze mam pocit, ze som asi podcenil odizolovanie pivnice (nie umyselne, ale nevedel som o jednom detaile, ktory nazyvaju stavbari "fabion"), tak by som zaviedol nejaku taku rubriku, ktora by pomohla ludom mysliet na vsetko a vyvarovat sa chyb, ktore su najpravdepodobnejsie - nazval by som ju nejak takto:
"Pozor na..." alebo "Ak si nedáš pozor" alebo "Učme sa na chybách iných" - kde by mohli ludia vramci pomoci inym, odprezentovat chyby, preslapy, ktore sa im stali s popisom dosledkov a pripadne navodu, ako by to robili lepsie.
Jednoznacne organizovanie,ukladanie veci v domacnosti(oblecko,kuchyna,kupelna,izby). Vychytavky,organizery,sposoby ukladania,ci uz korenin,potravin,zavaranin. Aby boli aj fotky 🙂 a tiez zahrada,ako a co sadit,ktore rastlinky mozu byt pri sebe,ktore su nenarocne,dlho kvitnuce 🙂
Zaujíma ma téma záhrady - kombinácie rastlín v úžitkovej aj okrasnej záhrade, nápady do domácnosti - efektívne uskladňovanie potravín, oblečenia, upcyklácia, renovácia nábytku
zaujímala by som sa o tému prerábok bytov, konkrétne malé priestory, ako rozložiť do miestnosti 3,5x3,5m potreby pre 2 deti, alebo spáľňu s pracovným kútikom aj TV...Alebo by ma zaujímali inovácie v prerábkach, napríklad jemné nočné osvietenie do haly (miestnosť bez okien) na bunku. Ďakujem
zdravím, uvítal by som nejakú časť nazvanú napr. "Domáci majster" s podčasťami napr.
prerábka - kúpeľňa, stena, dlažba ... atď
záhrada - altanok, trávnik, kvety ... atď
.... a kopec ďalších
a to všetko s videonávodmi - to by bolo super
Pekný deň prajem 🙂 mňa by zaujala téma, ktorá by bola zameraná na modernizáciu starších nábytkov, ich následné umiestnenie v domčeku, prípadne iné využitie 🙂 taktiež je peknou témou aj úprava terénu, malé pozemky, ako miesta vhodne vyplniť. Aké rastliny do akých svetových strán sadiť a pod. 🙂
Keďže ide letná sezóna a všetci si chcú vychutnávať čerstvý vzduch na terase, tak vhodná by bola téma o stavbe TERASY - drevenej, betónovej ako ju prestrešiť, osvetliť, ako upraviť okolie terasy, grilovanie na terase... - rady, tipy, vychytávky
ďakujem
Ja osobne by som privitala mnozstvo eko otazok, eko kurenie eko voda, eko domy 🤦♀️ urcite tiez moznosti zastresenia teras, pretoze uz 5 rokov nemam terasu poriesenu, lebo ja nechcem zimnu zahradu, nechcem lexan, skla sa bojim a tak vlastne chodim okolo rozduchanej kase a nevyriesila som nic ... a urcite aj svojpomocne vecicky, sice vsetkeho je tu neurekom ,ale niektore temy by som chcela asi podrobnejsie, s odbornikmi apod. ... najnovsie som zas riesila plisovane rolety, tak napriklad aj tienenie okien ... tiez by pomohlo, lebo cenova ponuka bola extremne vysoka pred par rokmi, uvidime, co nam vyhptovia teraz 😉
Zariadenie bytu a zaujíma ma aj stavba domu, napr. drevodom na kľúč ☺️ ale aj záhradné inšpirácie, keďže momentálne pomáham sestre navrhnúť záhradu okolo domu.
zdravím, tak mohol by pribudnúť článok typu....na co si dat pozor pri stavbe domu svojpomocne. My už dom mame postavený, resp. je pred dokončením, ale ešte ma čaká okolie domu. Myslím niečo také vo forme rad a doporučení ,ako zhotoviť prestupy cez základ na odpad,ako riešiť chráničky káblov v platni a základoch...nieaké rezervy a vychytávky alebo plusy a mínusy terasových dverí...ja ich mam napr vysoké a sú ťažké a som dal na nich sklopné vetranie a neviem ci som dobre urobil atd...
Mňa by zaujímalo všetko od kúpy staršieho RD až po rekonštrukciu. Napr. na čo si dať pozor pri kúpe staršieho RD, a následne čoho sa vyvarovať pri rekonštrukcii a samozrejme aj úpravy okolia rodinného domu, záhrady ... 🤔
Mna potesi vsetko na DIY...rada si vyrabam a prerabam stare veci...zrkadlovy novy ram zo stoniek travy, betonove kvetinace, kvetinace zo starych jutovych kobercov ktore boli na vyhodenie...takze jednoduche navody. U nas sa na nepotesenie manzela nic nevyhodi a vsetko casom zuzitkuje🙂 Najlepsie na dlhe smutne jesenne a zimne vecery 🙂
Mna by potesila rada ohladom pestovania kvetov v panelaku (vhodnost/nevhodnost umiestnenia) v byte aj na chodbe, ake substraty pouzit, ako zabezpecit polievanie kvetov ked odidem z bytu na tyzden.
Nakolko v dome byvame dve ženy ( mama a dcera) a dve malé deti, uvitame kazdu inspiraciu, co sa tyka zahrady a v dome praktické rady a doporucenia co a ako si sama vylepšiť, ake kurenie, aky kotol.... Dakujeme
Dobrý deň, mňa by zaujímalo všetko o rekonštrukcií bytov, domov, atd...momentálne práve riešim rekonštrukciu bytu z pôvodného stavu v BA (okná, podlahy, steny, elektrina, kúrenie, nábytok, atd...)
mna by zaujimali clanky na co si davat pozor pri kupe nehnutelnosti a ako postupovat a byt obozretny pri podpisovani zmluvy o kupe a co takato zmluva ma obsahovat..