Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht ak sa mi podarí nejaké miesto "zanedbať" ako prvé prichádzajú čistiace prostriedky bežne dostupné v drogérií :) ... ak už ani to nepomôže, prichádza na rad ručný parný čistič z Lidlu od SilverCrest, avšak tento je pomerne dosť slabý na usadené špiny, resp. výkon odpovedá cene, čo si budeme vravieť :) ... mám doma vysaváč kaercher a taktiež aj mop a týchto pomocníkov si neviem vynachváliť :) ... ak by k nemu prišiel ich tretí pomocník, bolo by to neprekonateľné trojkombo mojej domácnosti :)Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… Lahku spinu lahko =handra, voda ,ocot, vysavac.. Tazku pripravkami ako nspr. -HG, Fixinela, Fomestos, prontoOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… Uplne klasicky s handrou a na kolenách, a vôbec ma to nebaví :)Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht Cif, FixineluOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht Najskôr použijem šetrnejšie prostiedky 🍀napr. na báze octu, keď nepomôžu, idú na rad silnejší pomocníci, ako napríklad Fixinela, Savo, atď 💪Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… podlahy umývam štandardne Cif Brilliance Oceán, prípadne horúcou parouOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht na zažratú špinu používame profesionálnejšie čistiace prostriedkyOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht mechanicka sila :)) alebo cif, pripdne technicky benzin. Na rúry sa mi osvedčila eurona od cerny