Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht keď už nestačí zubná kefka, príde na rad čistenie parouOdpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht manželka má nejaký noname parný čistič. Vyčistiť vyčistí, ale tak s Kärcher sa nedá asi porovnávať. 😉Odpoveď na príspevok od megdesign:
@michaelarecht manželka má nejaký noname parný či… @megdesign Neviem, čo máš Ty, ale podľa mňa sa už dnes dajú s Karcherom porovnáť aj iní výrobcovia. Dokonca aj z Lídla... Už to nie je to, čo bývalo....Odpoveď na príspevok od petersd:
@megdesign Neviem, čo máš Ty, ale podľa mňa sa už… @petersd možno áno, ale nie nejaký Deminas... https://www.deminas.sk/vysokovykonny-...Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht "Odolná a priľnavá špina" ? To je značne všeobecný pojem. Na istú kategóriu "špiny" ja používam riedidlo C 6000 (donedávna acetón). Má značne široké použitie v domácnosti.Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht pri naozaj odolnej nastupuje chémia. Klasika postup: nastriekať, nechať odmočiť, vyšuchat 😁Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr… @michaelarecht Najcastejsie pouzivam ocot, sodu, kyselinu citronovu, ale i Cif, Fixinelu a Pulirapid.