Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Minulý rok prekvapili prírodné živly, majte ich p… @michaelarecht Medziročne spôsobili nárast počtu poistných udalostí o 163 % a náklady za ne stúpli dokonca o 211 %. Účet za ne tak presiahol 16 miliónov eur, pričom rok predtým to bolo len približne 5 miliónov eur,”Najväčší nárast škodovosti bol v poistení domov a bytov klientov, účet za ne stúpol o 41 %. 🍀Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Minulý rok prekvapili prírodné živly, majte ich p… Náklady stúpli o 211%Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Minulý rok prekvapili prírodné živly, majte ich p… @michaelarecht Náklady za škody spôsobené prírodnými živlami v roku 2023 medziročne stúpli o 211%. Keďže pôjdeme stavať nový RD, určite budeme pri poistení Môj domov MAX myslieť aj na tento fakt a pripoistíme si aj "zemetrasenie", ktoré štandardne žiaden z 3 balíkov nezahŕňa a je voliteľnou položkou poistenia majetku. Príspevok bol pre nás veľmi cenný, keďže nás upozornil na to, že prírodné živly boli minulý rok najškodovejšie za posledných 5 rokov a medziročne spôsobili nárast počtu poistných udalostí o 163 % a účet za ne presiahol 16 miliónov eur.Odpoveď na príspevok od michaelarecht:
Ahojte, ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do ja… @michaelarecht ďakujem veľmi pekne, tešííím sa 🙂Prvýkrát som niečo vyhrala 😍