Odpoveď na príspevok od petra7825:
Chcem sa spytat ci niekto nevie poradit ohladom v… @petra7825 Je možnosť zatepliť z vnútornej strany...Odpoveď na príspevok od toky1:
Tá vyhláška sa týka objektov s centrálnym vykurov… @toky1 nasla som clanok s nadpisom ze to plati aj ked je samostatne kurenie ale v clanku uz nic konkretne nebolo tak som to preto zistovala. Ale ani v zakone som nic k tomu nenasla :(Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petra7825 Je možnosť zatepliť z vnútornej stran… @frantisekca byt je trojizbovi ale mali, a nechcem is odobrat viac miesta, ale zateplim asi strop aby to neodchadzalo susedovi :) a mozno mu tam pridam aj stropne chladenie a zapnem ked pojdem na dovolenk. nech vie co je to ked sa mu zdola nevykuruje podlaha. lolOdpoveď na príspevok od petra7825:
Chcem sa spytat ci niekto nevie poradit ohladom v… @petra7825 Tiež to tak poznám, že rozpočítavanie a zvýhodňovanie niektorých bytov bude iba pri centrálnej dodávke tepla pre skupinu bytov. Či si naozaj myslíš, že napr. SPP bude mať inú cenu za kubík plynu pre byt na prízemí a inú pre byt v strede bytového domu? 🙂Odpoveď na príspevok od petra7825:
Chcem sa spytat ci niekto nevie poradit ohladom v… @petra7825 , ako vykurujete spoločné priestory?či podľa toho kto koľko otvára dvere?ak chceš platiť len za svoj priestor zateplenie sa oplatí len vtedy ak tvoji susedia majú nižšiu teplotu, ak ale majú vyššiu a priečka nezateplená vykuruje i sesedné priestory, naviac ak je kúrenie radiátorom najteplejšie je len hore tá bytovka bola už postavená z vlastným kotlom do každého bytu?to si musela vedieť do čoho ideš, u nás v obci sú 4 bytovky ktoré boli vykurované z jedného zdroja, po čase sa poškodila kotolňa, na opravu nemali fond a všetci sa nechceli skladať na pôžičku ,musia mať všetci len vlastné vykurovanie i teplú vodu,každý tam býva len dovtedy pokiaľ nenájde niečo vhodnejšie, ked je niekoľko bytov dlhšie nevykurované vykurujú ho všetci