Nespokojní susedia v Oberone

Zdravím Vás susedia. Vytvoril som toto diskusné forum, nakoľko som kupil byt v Oberone, Dlhe diely K2 a som strašne nespokojný. Ak ste tiež nespokojný, ponúkam Vám priestor na pokec o všetkom, nakoľko viem že každí mame svoje povinnosti. Tu možme predbežne prediskutovať čo sa nám nepáči, prípadne sa potom dohodnúť na stretnutí a vhodnom riešení. Verím že nám to pomôže zefektívniť naše chcené kroky verím že správne proti druhej strane (správca, atď...). Budem sa snažiť pripojiť každý deň medzi 20 - 22 hod. S pozdravom Váš sused
Odpovedať
ahoj login, nie som sice tvoja suseda, len malicka rada - nebolo by lepsie napisat zastupcovi majitelovi bytov a riesit tieto veci s nim? ja som tiez kupila byt v novostavbe v ba, ked mame nejake problemy tak to riesime tak ze napiseme zastupcovi a ten to posle na vsetkych majitelov - spolocne dohodneme strategiu a nasledne koname...v nasom dome je 44 bytov. neviem ako je to u vas, ale pride mi to efektivnejsie ako pisat sem- mozno sem chodi 1 tvoj sused a s tym potom vela nepohnete :-N teda neviem kolko bytov je u vas ( nas dom je ale asi tak velky ako vas, tak by to malo byt asi podobne...)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
login7 napis nam prosim ake su problemy v Oberone a s cim si nespokojny. Mozes pomoct prosim? dik.
Odpovedať
@dai ??
Odpovedať
@dai ?
Odpovedať
@katarinka2010 ?
Odpovedať
@dai :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?