Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:
Zdravim chcem sa spýtať či má niekto stropné chla… @pavol_molnar Fólia musí byť paroNEpriepustná, inak áno, fungovať to bude. Ale najlepšie, keď to bude v priamom kontakte s tým SDK.Odpoveď na príspevok od roman_:
@pavol_molnar Fólia musí byť paroNEpriepustná, in… @roman_ vy to máte tak spravené a funguje to dobre ten prestup chladu cez ten SDK?Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:
@roman_ vy to máte tak spravené a funguje to dobr… @pavol_molnar Nemám, ale robí sa to tak bežne. Akurát sa trubky vkladajú to takých hliníkových profilov, ktoré ten chlad "roznesú" na väčšiu plochu a aby to bolo ideálne v priamom styku s SDK.Odpoveď na príspevok od roman_:
@pavol_molnar Nemám, ale robí sa to tak bežne. Ak… @roman_ aha, ja som mal na myslí tak že dvojita konštrukcia a na prvú pouchytavat trubky a na druhu konštrukciu SDK.Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:
@roman_ aha, ja som mal na myslí tak že dvojita … @pavol_molnar To zas tak dobre fungovať nebude. SDK by nevadil, ale ten prestup tepla vzduch->SDK->vzduch->trubka->chladivo nebude dosť účinný. Vzduch je totiž dobrý izolant. S tými profilmi to má ale výhodu v tom, že nie je treba ďalší rošt, SDK sa nakotví rovno do toho. Akurát je to drahšie.Odpoveď na príspevok od pavol_molnar:
@roman_ aha, ja som mal na myslí tak že dvojita … @pavol_molnar tak to nefunguje iba ak by si mal trubky zaliate v betonovej platni. Vola sa to roznasacie plechy a je to pozink, hlinik by nikto nezaplatil. https://dom.bazos.sk/inzerat/16608935...