Odpoveď na príspevok od mambacierna:
Prosím o radu. Je potrebné pred vyliatím poteru d… @mambacierna "vate" sa nic nestane..., ked navlhne, tak smerom do strechy je difuzne otvorena a vyschne.. a v zime mas aj tak nizku okolitu vlhkost, takze rychlo vyschne.. poter si dokonca prve dni pokrop , znizi sa ti sanca ze bude praskat... daj pozor, aby sa teplota na stavbe nedostala pod 5 stupnov v noci... ideal by bolo cez den zakurit..., hlavne prvych 7 dni...Odpoveď na príspevok od mambacierna:
Prosím o radu. Je potrebné pred vyliatím poteru d… @mambacierna istotne by som tam parozabranu dal ved je to otazka spinkovacky a dvoch ludi na poldna a to prehanam. Neriskoval by som znicenie vaty. Eate je moznost odrolavania na viacerych mieatach nech sa ma vlhkost kam stratit.Odpoveď na príspevok od mambacierna:
Prosím o radu. Je potrebné pred vyliatím poteru d… @mambacierna určite najskôr parozabranu. Nezabudnúť prilepiť kraje ku stenám tmelom.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@mambacierna istotne by som tam parozabranu dal v… @wolodymyr no len problém je že to musíme lepiť na tu konštrukciu a sa nám to odliepaOdpoveď na príspevok od mambacierna:
@wolodymyr no len problém je že to musíme lepiť n… @mambacierna Tak použiť lepšiu obojstrannú pásku, alebo lepidlo...Odpoveď na príspevok od mambacierna:
@wolodymyr no len problém je že to musíme lepiť n… @mambacierna mne sa odliepala dokonca z asfaltovych pasikov ked somju lepil na cdčka. Tak som poprichytaval skrutkami s podlozkami a poriadne poprelepoval kazdu jednu. Bola to piplacka ale najjednoduchsie riesenie. 😃Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@mambacierna mne sa odliepala dokonca z asfaltovy… @sousedekovci89 by si kúpil napríklad modrú pásku Hasoft, tak si ušetríš komplikácie.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@sousedekovci89 by si kúpil napríklad modrú pásk… @frantisekca s hasoftom som prelepoval. Kedze ta vata niekde drzala niekde povolila a uz bola chytena aj o steny strhavat sa mi to teda nechcelo.