Poter a vata

Prosím o radu. Je potrebné pred vyliatím poteru dať na tu vatu parozábranu? Alebo to može ostať takto? Stane sa niečo tej vate keby takto ostane, keď bude schnuť poter? Ďakujem za rady PS: áno viem že je to zlý postup ale iná možnosť nebola, firma nás oklamala a teraz to musíme dokončovať sami
Odpovedať
Áno stane vata ti tak navlhne že ju budeš môcť vyhodiť a ešte skôr teraz keď je zima
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mambacierna:

Prosím o radu. Je potrebné pred vyliatím poteru d…
@mambacierna "vate" sa nic nestane..., ked navlhne, tak smerom do strechy je difuzne otvorena a vyschne.. a v zime mas aj tak nizku okolitu vlhkost, takze rychlo vyschne.. poter si dokonca prve dni pokrop , znizi sa ti sanca ze bude praskat... daj pozor, aby sa teplota na stavbe nedostala pod 5 stupnov v noci... ideal by bolo cez den zakurit..., hlavne prvych 7 dni...
Odpovedať
Profilova fotka

@mambacierna istotne by som tam parozabranu dal ved je to otazka spinkovacky a dvoch ludi na poldna a to prehanam. Neriskoval by som znicenie vaty. Eate je moznost odrolavania na viacerych mieatach nech sa ma vlhkost kam stratit.
Odpovedať

@mambacierna určite najskôr parozabranu. Nezabudnúť prilepiť kraje ku stenám tmelom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@mambacierna istotne by som tam parozabranu dal v…
@wolodymyr no len problém je že to musíme lepiť na tu konštrukciu a sa nám to odliepa
Odpovedať

@wolodymyr no len problém je že to musíme lepiť n…
@mambacierna Tak použiť lepšiu obojstrannú pásku, alebo lepidlo...
Odpovedať

@wolodymyr no len problém je že to musíme lepiť n…
@mambacierna mne sa odliepala dokonca z asfaltovych pasikov ked somju lepil na cdčka. Tak som poprichytaval skrutkami s podlozkami a poriadne poprelepoval kazdu jednu. Bola to piplacka ale najjednoduchsie riesenie. 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@mambacierna mne sa odliepala dokonca z asfaltovy…
@sousedekovci89 by si kúpil napríklad modrú pásku Hasoft, tak si ušetríš komplikácie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@sousedekovci89 by si kúpil napríklad modrú pásk…
@frantisekca s hasoftom som prelepoval. Kedze ta vata niekde drzala niekde povolila a uz bola chytena aj o steny strhavat sa mi to teda nechcelo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?