Kuchynská linka po strop v kuchyni s otvoreným stropom

Ahojte, dali by ste si alebo ste niekde videli kuchynskú linku po strop v kuchyni s otvoreným stropom? Ak máte nejaké fotky ako by to vyzeralo, budem vďačná.
Odpovedať
Profilova fotka
Trocha rozpor. Nie? Ak nemáš v kuchyni strop. Linku až do krovu? Na nete si nenasla? Priznávam, zvedavá som aj ja. Niečo také si neviem predstaviť.
Odpovedať
Linka hádam len potiaľ, pokiaľ je praktická, pokiaľ dosiahnem. Maximálne z druhého stupienka príručných schodíkov...
Odpovedať
Daj fotku toho otvoreného stropu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michlikovaelen:

Ahojte, dali by ste si alebo ste niekde videli ku…
@michlikovaelen ak to je otvorené po strechu alebo až cez druhé podlažie, tak to majú často v Amerike. Treba hľadať pod názvom double-height kitchen ideas.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jankazb:

Trocha rozpor. Nie? Ak nemáš v kuchyni strop. Lin…
@jankazb ahoj, strop bude, ale otvorený šikmý, bude kopírovať strechu. Máme bugalov a na mieste kuchyne a obývačky sme neurobili vrchnú deku, takže sa tam dorobí strop podľa strechy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Linka hádam len potiaľ, pokiaľ je praktická, poki…
@dedo758 to mi je jasné, že veľmi praktické tie úplne horné skrinky nebudú, ale ide mi aj o estetiku a do vrchných skriniek dať málo použivané veci
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@michlikovaelen ak to je otvorené po strechu aleb…
@marsdm ďakujem krásne😇
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od michlikovaelen:

@marsdm ďakujem krásne😇
@michlikovaelen estetickosť potiaľ, aby to bolo aj praktické. ak ich dáš príliš vysoko, nebudeš ich využívať, lebo povedzme si, isto nebudeš zakaždým vláčiť schodíky do kuchyne, alebo loziť na stoličku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?