Hladam firmu na zhotovenie ZB stropu cca 200m2 okres Martin - prosim kontakty, ponuky, referencie...

Ahojte strechaci, prosim Vas o kontakty, referencie pripadne ponuky na Zhotovenie ZB stropu na RD cca 200m2 v okrese Martin. DAKUJEM :-) Hľadám: stavebné práce Popis: - realizácia železobetónového monolytického stropu na RD v zmysle realizačného projektu - na vyžiadanie zašlem elektronickú verziu RP Parametre: - 1. debnenie a podstojkovanie, vrátane dodavky debnenia, zhotovenie prechodov sieti, TZB, vzduchotechniky, atď. 2. zhotovenie a uloženie výstuže 3. uloženie XPS po obvode v zmysle dokumentácie 4. zaliatie betónom, vibrovanie, finálna úprava do vodorovného povrchu 5. odstránenie debnenia a podstojkovania v zmysle technologických zásad Lokalita: - Dolný Kalník, okres Martin Množstvo: - cca 200 m2 Termín: - cca od 25. augusta 2015 Celková cena: - v zmysle cenovej ponuky za práce, materiál dodá objednávateľ Ďalšie informácie: - v prípade nejasnosti ma prosím kontaktujte do IP
Odpovedať
Ahoj, ako sa ti podarilo vysporiadať sa?Tiež hľadám niekoho na takúto prácu, zatiaľ bezúspešne, nevieš niekoho spoľahlivého poradiť?
Odpovedať
ahoj @peterbn nakoniec som nasiel miestnu firmu. Ale nebol som moc s nimi spokojny. Aby si bol v obraze, za robotu zobrali 5200e. Skusal som aj dopytovaci portal, tam sa mi ozyvali len zufalci, alebo sa neozval nikto... prajem ti vela stastia a uspesny novy rok Juraj
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?