Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, chcela by som vediet ako sa robi tak… Otazka zda to chcete delat jako driv a nebo si pomoc dnesnima spojema (skryte botky, kapsove spoje atd...)Odpoveď na príspevok od jan45:
no, to je ťažká otázka, @jan45 coz o to otazka je lehka:-D odpoved je tezsi... a najit nekoho kdo to udela bude asi to nejtezsi:-DOdpoveď na príspevok od raziel628:
Otazka zda to chcete delat jako driv a nebo si po… @raziel628 to mi je jedno kludne dnesnymi hlavne nech to vyzera dobre a nespadne mi to na hlavu 😃Odpoveď na príspevok od tkdom:
@raziel628 to mi je jedno kludne dnesnymi hlavne … @tkdom byt vama nekoho si zavolam... protoze dostat to tam je jeste to elementarni ale aby to nejak vypadalo, nekroutilo se to atd... je ta vyssi divci. Driv to byl asi opracovany masiv + pak se treba okolo steny prekryly masivni listou nedokonalosti. Dneska by bylo nejednodusi opracovat masiv a dozdobit okrasnyma listama krery se prilepi + prekryji nedokonalosti. Podivejte se na kapsove spoje + skryte botky(vetsina se nandava ze shora coz pokud nebudete delat kazety (ktere by prekryli mezeru) tak nebudou uplne vhodne. Asi bych kombinoval botku z jedne strany a kapsovy spoj zdruhe. Ale tu botku to bude chtit vyzkouset zda ji nasadite u stropu...Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, chcela by som vediet ako sa robi tak… @tkdom Takýto strop sa dá vyrobiť jedine v dielni čapovaním, povrchovou úpravou v rozobratom stave a následnou montážou priamo na mieste.Odpoveď na príspevok od tkdom:
Dobry den, chcela by som vediet ako sa robi tak… @tkdom toto bude dosť drahé 😀 drevo, dostatočne vysušené a opracované, veľa spojov a tesárskej práce. Ja si predstavujem, že by sa to dalo aj zvrchu spojiť a potom zaklopiť, ale keby to má mať len estetickú funkciu, tak potom možno existujú nejaké falošné trámy buď zo sadry, možno plastu alebo iného materiálu v dekore dreva.