Vymena stropu alebo strechy

Zdravim, uz som tu pisala o cervotocovi v strope, teraz som zistila, ze je cervotoc aj v stresnych tramoch aj ked nieje to este take zle len sa bojim ze investujem vela do deratizacie a vymeny stropu, ak sa to vobec da, ci by nebolo mozno lepsie uz vymenit strechu momentalne je sedlova farbena tohto roku 🤦‍♀️ ale keby menim tak by som chcela sikmu ci sa neda rovno Aby bola strecha stropom alebo Co Aby to vyslo proste lacnejsie som v koncoch ne.am predstavu o cene strechy a neviem Co teraz s tym
Odpovedať
Samozrejme najdolezitejsie informacie som nenapisala dom je poschodovy podorys 10×10 chcela by som sikmu plechovu strechu asi ?
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo šikmú? Pri dnešných materiáloch môže byť aj rovná...
Odpovedať
@jan45 rovna sa mi nepaci a povedala som si ze keby raz menim strechu tak za taku :)
Odpovedať
@jan45 rovna sa mi nepaci a povedala som si ze keby raz menim strechu tak za taku :)
Odpovedať
Profilova fotka
To je velmi energeticky náročný dom, nie do nášho prostredia
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

To je velmi energeticky náročný dom, nie do nášho…
@jan45 dom je klasicka kocka slo mi len o ten typ strechy
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tkdom:

@jan45 dom je klasicka kocka slo mi len o ten typ…
@tkdom projektanta aby vypracoval projekt potom stavebne povolenie a zohnat niekoho kro to domuruje a strecharov. Len zabudni ze pri priznanom spodku bude strecha tenka ako na foto. To by si musela spravit strop a strechu nie strechostrop.
Odpovedať
To čo za fotky? - dom smútku, či nejaká moderná garáž ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@tkdom projektanta aby vypracoval projekt potom …
@wolodymyr co sa oolati viac vymenit strop v celom dome alebo dat novu strechu co uz bude aj strop ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

To čo za fotky? - dom smútku, či nejaká moderná g…
@petersd podla mna Je to moderny dom to mi vybohlo ked som napisala sikma strecha to len pre predstavu, pretoze su aj strechy s malym sklonom ze vyzeraju rovne proste pointe aj tak ostrava ci menit strop ci strechu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?