Odpoveď na príspevok od bo78:
Dobry den prajem,mate prosim Vas niekto prakticku… @bo78 Kde sa to vyrába? V Srbsku? Takže ak bude nejaký problém po 2 rokoch, tak to budeš riešiť v tom Srbsku? Ani cenovo to není nijak zaujímavé a kôli prípadným komplikáciám je to aj prakticky drahé. To už radšej poľský Creaton atď...Odpoveď na príspevok od bo78:
Ano,rozumiem argumentom.Oblast vyroby podla mojho… @bo78 10 000€ za strešnú krytinu? To je strecha na zámku, hrade? Mám strechu o ploche asi 250m² a cenové ponuky na krytinu za cca 2 700€. Takže ak riešiš cenu, ekonomickú stránku, tak si niekde vo voľbe, výbere urobil chybu.Odpoveď na príspevok od bo78:
Ano,rozumiem argumentom.Oblast vyroby podla mojho… @bo78 je to skridla, dopadne rovnako ako tondach. Ak to nechcete zvolte iny material. Pri tej cene mozno aj ineho predajcu.Odpoveď na príspevok od bo78:
No,zial,strecha ma skoro 300 stvorcov,a cena je t… @bo78 treba sa potom pozriet na betonove krytiny len namatkovo som otvoril prvu a len na kuse skridle bola o 10 centov lacnejsia ako som vygooglil ten twiston. Ale plech by som vobec nezavrhoval ak je cena jednym z faktorov. Imitacie skridle napodobnia tak ze z dialky len tazko pojde rozpoznat ze ide o plech a ponuka hladsi povrch oproti skridli co je plus proti spineniu zavhytavaniu machov a lisajnikov atd...Odpoveď na príspevok od bo78:
No,zial,strecha ma skoro 300 stvorcov,a cena je t… @bo78 Nie, ja som nepísal nič o keramickej krytine. Písal si o cene 10 000€ vs 7 000€ za škridlu, upresnenie, že na 300m², ešte s dodatkom, že nehľadáš nič drahé, keďže odtiaľ možno pôjdeš preč o 2, 3 roky... Zrazu píšeš o cene za krytinu 5 500€ a + ďalší potrebný, spotrebný materiál. Chceš lacnú strechu - kúpiš trapéz. Chceš strednú cestu - betónová škridla. Chceš drahú strechu - pálenia škridla, alebo tvarovaný plech. Obrázok na Terran, Bramac o kúsok drahší (cena z ponuky je mi zatiaľ platná, aj napriek vyššej DPH).Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@bo78 Nie, ja som nepísal nič o keramickej kryti… @frantisekca Uff tak to teda je rozdiel.Asi budem musiet komplet vsetko prehodnotit,pretoze je fakt trochu inde kupovat skridlu po 90 centov kus a po dve eura.A ta cena potom naskace aj na takych veciach napr. ako hrebenace,tu je 2.89 a ja mam hrebenac za 11.10 !