Diskusiu odoberá 1 človek

Vyber krytiny pri rekonstrukcii strechy - vyrobca Mladost

Dobry den prajem,mate prosim Vas niekto prakticku skusenost s vyrobcom krytin Mladost,konkretne model Horizont Pro? Cenovo je zaujimavo nizsie ako ponuka na Tondach Twist,ale neviem nikde najst nejake referencie,tak vahame.Dakujem za kazdy postreh.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bo78:

Dobry den prajem,mate prosim Vas niekto prakticku…
@bo78 Kde sa to vyrába? V Srbsku? Takže ak bude nejaký problém po 2 rokoch, tak to budeš riešiť v tom Srbsku? Ani cenovo to není nijak zaujímavé a kôli prípadným komplikáciám je to aj prakticky drahé. To už radšej poľský Creaton atď...
Odpovedať
Názov ako zo socializmu, referencie žiadne. Chcete na streche špekulovať?
Odpovedať
Ano,rozumiem argumentom.Oblast vyroby podla mojho nazoru nepredvidatelna a nestabilna,a ak by to dovoza zabalil,neporiesim uz nic.Preto zistujem ci to uz niekto na streche realne ma,z hladiska technickeho a kvality aby to nebolo uplne mimo.Trochu spekulovat chceme,jednak je velky rozdiel ponuka Tondach vs. Mladost desat tisic vs. sedem a pol,a jednak lahko sa moze stat ze z domu sa aj tak pojde prec o dva o tri roky.Strechu ale musime riesit uz teraz.No a poviem dalsiu vec,v prilahlej budove sme na doporucenie kvality dali pred tromi rokmi Tondach,vtedy sa nesetrilo,a ked vidim ako zmenila odtien a ako sa na nej nachytali lisajniky ci co to je,plus potrebovali sme po nej prejst,isiel najlahsi clen rodiny a aj tak sa dve skridle pukli,tak zasa az taka vyhra nie je ani "znackova".
Odpovedať
Potrebujete referencie niekoho kto to tu má 15 rokov a viac a taký tu nebude, skôr google translator a site: srbské stránky. Tiež sme sa popálili a aj originál strechári z cechu strechárov, nejde ani tak o materiál ako o robotu. Ak to budete o pár predávať, tak sa kupujúci budú pýtať a odkiaľ je strecha?
Odpovedať

Ano,rozumiem argumentom.Oblast vyroby podla mojho…
@bo78 10 000€ za strešnú krytinu? To je strecha na zámku, hrade? Mám strechu o ploche asi 250m² a cenové ponuky na krytinu za cca 2 700€. Takže ak riešiš cenu, ekonomickú stránku, tak si niekde vo voľbe, výbere urobil chybu.
Odpovedať

Ano,rozumiem argumentom.Oblast vyroby podla mojho…
@bo78 je to skridla, dopadne rovnako ako tondach. Ak to nechcete zvolte iny material. Pri tej cene mozno aj ineho predajcu.
Odpovedať
No,zial,strecha ma skoro 300 stvorcov,a cena je taka aka je,nezda sa mi ze by to bola nejaka predrazena ponuka,proste Tondach Twiston 9 hneda vyjde na 5500Euro s DPH aktualne,to by ma dost zaujimalo na aku keramicku krytinu mate ponuku 2700 na 250 stvorcov.No a ked tu nasu ponuku citam,tak ono sa to pekne nazbiera do tych spominanych desat tisic,hrebenace,folia,vsetko to prislusenstvo ak to teda ma byt polozene tak ako ma byt,aby platila maximalna zaruka.Cize predtym som sa nepresne vyjadril,desat je za vsetko co na strechu pojde pri rekonstrukcii,mimo dreva.Ako to urobit lacnejsie zatial neviem,ale plech tam urcite nechceme davat.
Odpovedať

No,zial,strecha ma skoro 300 stvorcov,a cena je t…
@bo78 treba sa potom pozriet na betonove krytiny len namatkovo som otvoril prvu a len na kuse skridle bola o 10 centov lacnejsia ako som vygooglil ten twiston. Ale plech by som vobec nezavrhoval ak je cena jednym z faktorov. Imitacie skridle napodobnia tak ze z dialky len tazko pojde rozpoznat ze ide o plech a ponuka hladsi povrch oproti skridli co je plus proti spineniu zavhytavaniu machov a lisajnikov atd...
Odpovedať

No,zial,strecha ma skoro 300 stvorcov,a cena je t…
@bo78 Nie, ja som nepísal nič o keramickej krytine. Písal si o cene 10 000€ vs 7 000€ za škridlu, upresnenie, že na 300m², ešte s dodatkom, že nehľadáš nič drahé, keďže odtiaľ možno pôjdeš preč o 2, 3 roky... Zrazu píšeš o cene za krytinu 5 500€ a + ďalší potrebný, spotrebný materiál. Chceš lacnú strechu - kúpiš trapéz. Chceš strednú cestu - betónová škridla. Chceš drahú strechu - pálenia škridla, alebo tvarovaný plech. Obrázok na Terran, Bramac o kúsok drahší (cena z ponuky je mi zatiaľ platná, aj napriek vyššej DPH).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@bo78 Nie, ja som nepísal nič o keramickej kryti…
@frantisekca Uff tak to teda je rozdiel.Asi budem musiet komplet vsetko prehodnotit,pretoze je fakt trochu inde kupovat skridlu po 90 centov kus a po dve eura.A ta cena potom naskace aj na takych veciach napr. ako hrebenace,tu je 2.89 a ja mam hrebenac za 11.10 !
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?