Strešná krytina Euronit a vaše skúsenosti

Zobraz úvodný príspevok
Ma niekto skusenost so sresnou krytinou EURONIT?
Odpovedať
1
2
...euronit? nie, je polsky a z polska su dobre len krovky / cukriky / ..pisal tu suffo a jeho argumenty sa mi pacili...
Odpovedať
to vôbec nie je pravda. poľsko je min. 4x väčšie ako slovensko, a majú tam aj kvalitné výrobky stačí sa ísť previezť ďalej od Krakowa. v niektorých veciach sa nechytáme. a Euronit máme aj my super kvalita, pekná farba- máme antracit, a samozrejme cena. majstri síce hovorili, že je dosť presná, že im vyhovuje menej presná, aby mohli krytinu napasovať. ale inak super. máme ju teraz prvú zimu tak uvidíme či niečo nebude dolámané, ale všetko závisí aj od majstrov. Inak je to nemecká krytina vyrábaná v poľsku.
Odpovedať
a ešte som zabudla dodať že s nemeckým euronitom vyrábaným v poľsku je to tak ako s WV, Peugeotom, vyrábaným v SR myslím, že to nepotrebuje komentár.
Odpovedať
Profilova fotka
pred dvomi rokmi nám euronit robil cenovú ponuku a oproti bramacu boli na 150m2 lacnejší asi o 200é.po zvážení sme dali bramac,kedže strecha sa robí na viac ako 30rokov bramac.euronit ako vznikla tam môže zaniknúť tak ako besta v žiline.bramac má svoj vývoj,ostatné ,,bežné fi,,len kopírujú a niekedy nie dosť dobre. BRAMAC TO JE HISTORIA „Köpperner Platte“, prvýkrát strojovo vyrábanou škridlou v Nemecku, a napokon s Frankfurtskou škridlou, ktorá sa od roku 1954 vyrábala na bežiacom páse, určil Rudolf H. Braas trvalé kritériá pre stavebníctvo. Frankfurtská škridla od firmy Braas sa stala v Nemecku najpredávanejšou a prispela podstatnou mierou k úspechu &rmy Braas. Firma Braas prevzala v Nemecku technológiu výroby betónových strešných škridiel a otvorila prvý závod v Heusenstamme v blízkosti Frankfurtu. V roku 1966 založili &rmy Braas & Co a &rma Hofman & Maculan spoločnosť :-) BRAMAC :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@mirooslav ahoj akurat citam ze chces euronit tak aj my sme si ho prave objednali a uz nam aj dosla urcita cast z nej.. farba mokka a super cena
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si objednali čiernu a čaká na nás u predajcu lebo by sme ju radi dávali priamo na strechu :-) a keď že sa strecha stavia až po základoch a obvodových múroch tak čakáme :-D
Odpovedať
Mame na základe odporúčaní od ľudí co ich nemajú jednu zimu a spokojnosť s vzhľadom,cenou a kvalitou. Aj Whirlpool je história a aké šroty v poslednej dobe vyrábajú....
Odpovedať
@mirooslav jaj no tak ano. my mame zaliaty veniec od vcera, este par stlpov a mozme robit krov, raven mal cestu k nam viezol nam komin a podobne veci a mali miesto v aute tak nam par paliet doviezli
Odpovedať
@d_a_n_k_a ahoj, aj ja by som chcela krytinu euronit,ale potrebovala by som ešte informácie. moja adresa ne 1veronika7@azet.sk
Odpovedať
Zdravim mate niekto hotovu strechu a polozenu kritinu duratop S antracit? chcel by som to vidiet nazivo skor ako to objednam. dik
Odpovedať
nech tu napise niekto , kto ma euronit na streche aspon 10 rokov. do 2rokoch povedat ze je ,,super" to je predsa blbost :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ma niekto z vas duratop extra mokka? Hlavne nas zaujima vychod SR aby sme sa mohli prist pozriet ako vyzera na hotovom dome.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Mám Euronit 3 roky,červenohnedú a som max.spokojny. Pevná,presná,farebne stála a cenovo veľmi výhodná. Odporúčam. PS: stavba je na slnečnom (teplota na slnku 50-55 °C) a veternom mieste.
Odpovedať
Polsky Euronit by som so slovenskym Bramacom neporovnaval, aj ked nevravim ze to nemoze byt dobra strecha. Ide o to dokedy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Mam Euronit na chalupe len 3 roky,ale zatiaľ nemá chybu. Majstri strechári veľmi chválili jej pevnosť oproti Bramac, KM Beta ap. Čas ukáže.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
skúsenosti s euronit duratop EXTRA??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Mam Euronit na chalupe 6 rokov, zatiaľ nemá chybu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@d_a_n_k_a danka je zjavne predajkyna polskej znacky s 30 ročnou zárukou ktora za 15 rokov sa zmenila z euronit na EBM tym zaruka pada
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?