Odpoveď na príspevok od peter934:
Zdravim. Budem mat na garazii pultovu strechu, si… @peter934 nemate foto ako vyzera ta strecha z trapezu ? kludne aj do správy. Tiež uvažujem o trapeze, no neviem sa rozhodnuť.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
Robil ešte niekto strechu z PUR panelov? @juraj_k Čo presne vás zaujíma?Odpoveď na príspevok od charles91:
@peter934 nemate foto ako vyzera ta strecha z tra… @charles91 Z trapezu? Veď ako stajňa, či senník na roľnickom družstve pred 50 rokmi.Odpoveď na príspevok od petersd:
@charles91 Z trapezu? Veď ako stajňa, či senník n… @petersd ano, ale trapez sa od vtedy zmenil. Vlna je mala, a medzi vlnami je dlhsia pauza. Akurat som nenasiel ziadnu foto, kde by som to pozrel ako to vyzera na streche.Odpoveď na príspevok od charles91:
@petersd ano, ale trapez sa od vtedy zmenil. Vlna… @charles91 Montáž i vzhľad sú stále rovnakéOdpoveď na príspevok od stowasser:
@juraj_k Čo presne vás zaujíma? @stowasser Posielam súkromnú správu...Odpoveď na príspevok od roman_x:
Vyzerá to modernejšie ako senníky z 80 rokov. Pl… @roman_x to podbitie je samozrejmost. Na druhej strane je mozno pevnejsi ako obycajny klik/ falc. Ale asi predsa dam ten klik je to asi krajsie.Odpoveď na príspevok od roman_x:
Vyzerá to modernejšie ako senníky z 80 rokov. Pl… @roman_x vy by ste co odporucili? Trapez alebo klik? Jedno aj druhe uvazujem v pozinku.Odpoveď na príspevok od charles91:
@roman_x vy by ste co odporucili? Trapez alebo kl… @charles91 Trapéz je jednoduchší na inštaláciu a lacnejší, klik drahší, zložitejší ale krajší. Ja som sa rozhodol pre PUR panel kvôli jednoduchosti. S podobnými vecami mám takú skúsenosť, že "krása" je dôležitá keď to robím, potom to aj tak zovšednie.Odpoveď na príspevok od juraj_k:
@charles91 Trapéz je jednoduchší na inštaláciu a … @juraj_k mate pravdu, clovek si zvykne aj na menej pekne. Ale na druhej strane si stale neviem predstavit ten trapez v porovnani s klikom v pozinku. Ci to bude az taky rozdiel.