Odpoveď na príspevok od blacksr:
V projekte pozrite rez. Atika môže byť z dreva a… @blacksr atiku mame murovanúOdpoveď na príspevok od cile:
@blacksr atiku mame murovanú @cile Tak treba ju zatepliť.Odpoveď na príspevok od blacksr:
@cile Tak treba ju zatepliť. @blacksr domček mame cely zateplený + aj fasádu mame.Odpoveď na príspevok od blacksr:
@cile Tak treba ju zatepliť. @blacksr takto to vyzerá hore je tmavšia farba fasády a zbytok domu je bielyOdpoveď na príspevok od cile:
Dobrý deň prajem, chcela by som sa informovať. Ma… @cile Tak potom nerozumiem otázke. Kde chcete robiť podbitie strechy / atiky?Odpoveď na príspevok od blacksr:
@cile Tak potom nerozumiem otázke. Kde chcete rob… @blacksr skôr som to myslela že mame domček ako kocku a keď prší stále je mokrý dom aj okolo domu, že či existuje nieco ako strieška ktorá by reálne vedela zakryť chodníkOdpoveď na príspevok od cile:
@blacksr skôr som to myslela že mame domček ako … @cile Existuje. Ak nie, vždy sa dá vymyslieť. Zároveň tým viete chrániť dom pred prehrievaním, ale v zime slnko bude. Je to o návrhu.Odpoveď na príspevok od blacksr:
@cile Existuje. Ak nie, vždy sa dá vymyslieť. Zár… @blacksr a viete nám poradiť čo take sa tam dá ukotviť/ dostavat aby to fungovalo ? ĎakujemOdpoveď na príspevok od cile:
@blacksr a viete nám poradiť čo take sa tam dá uk… @cile zelezna, hlinikova, drevena konstrukcia kotvena o mur so stresnou krytinou podla preferencii...Odpoveď na príspevok od minoo:
@cile zelezna, hlinikova, drevena konstrukcia kot… @minoo ďakujem pekne skúsim sa po niečom poobzerať