Pripevnenie vian. svetielok

Zdravim . Chcem sa opýtať ako pripevnujete vianočné svetielka na túto plochú strechu? Ak je takýto okraj guma? Ďakujem za rady.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od carmine12:

Zdravim . Chcem sa opýtať ako pripevnujete vianoč…
@carmine12 Tam je najlepšie prilepiť lepiacou páskou. Alebo z drôtu vytvarovať háky, ktoré sa zaháknu na atiku a na ne sa zavesia svetlá.
Odpovedať

@carmine12 nebuď ovca a ozdob stromček....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@carmine12 nebuď ovca a ozdob stromček....
@megdesign nebud ovca a nepíš primitívne komenty.
Odpovedať

@megdesign nebud ovca a nepíš primitívne komenty.
@carmine12 tak neviem no. Podľa mňa je primitívne si obohnať dom svetielkami, tváriť sa ako super to mám vysvietené, lepšie ako sused.... Ale je pravda, že každý máme iné priority....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@carmine12 tak neviem no. Podľa mňa je primitívne…
@megdesign neuvazoval si aj nad moznostou ze sa im to proste paci a nemusi hned ist o predbiehanie sa so susedom?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@megdesign neuvazoval si aj nad moznostou ze sa i…
@sousedekovci89 megdesign je z dediny a tak aj uvazuje
Odpovedať

@carmine12 Niečo takéto?
Odpovedať
Mne sa to páči keď človek ide po tme večer a svietia domy. Hneď to zlepší náladu, keďže tma je už dosť skoro. Neberiem to vôbec ako predbiehanie, veď veľa ľudí stavá stromček až pred vianocami a dovtedy sú aj u nás iné veci vyzdobené nech to navodí atmosféru. K uchyteniu, tak keď je tam medzera medzi fasádou a plechom, tak tam sa dajú prilepiť príchytky kde sa dajú dať tie zdrhovacie pásky alebo spredu tou páskou ako bolo spomenuté.
Odpovedať
Ja pridám tiež off topic koment. Rovnako si myslím, že takéto osvetlenie je skôr pre susedov. Obyvateľ má z toho úžitok len počas tej necelej minúty, čo prichádza domov. Potom to už nevidí. Počas tohto obdobia ľudia netrávia veľmi čas vonku. Navyše takáto inštalácia je nepraktická, trošku aj nebezpečná. Robí sa väčšinou v mraze a na rebríku. Investovaná energia nie je podľa mňa hodná úžitku. Keď už chcem robiť vianočnú výzdobu exteriéru, asi by som skôr dal žiarovky na menší strom (ak nejaký je), dal nejaké svietiace dekorácie do predzáhradky... eventuálne ozdobiť pergolu, záhradný domček, z toho by bol úžitok cez deň aj pre obyvateľov... len to už by nevideli susedia, čo by bol zrejme problém :D
Odpovedať
Lenze toto cele tu su subjektivne zalezitosti. Rovnako ako sa niekomu paci mat cely interier vymalovany na bielo iny chce tapetu iny farebne, niekto chce tmavu kuchynsku linku niekto bielu. Niekto pride dom9v z prace a nevystrci vonku nos, iny ma hospodarstvo dalsi ide s dietatom na prechadzku niekto zdobi dom, iny chce postavicky, niekto chce interier na vianoce precancany, inemu staci decentny stromcek, niekto chce zivy stromcek niekto zas umely. neda sa to generalizovat.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Ja pridám tiež off topic koment. Rovnako si myslí…
@ralf364 u nás v meste bol jeden balkón na byte, ktorý mal každý rok vianočnú výzdobu ako z obchodu. Ľudia chodili na prechádzky okolo neho, moji rodičia chodili autom obchádzkou do obchodu, aby išli okolo toho balkónu a zlepšili si náladu. Komu sa to páči, ten sa poteší, komu nie nemusí sa pozerať. Všetko je vecou názoru a niekto si kupuje auto podľa farby, pričom ju vidí len keď ide k autu. Iní si dávajú na balkón muškáty a kvety a nesedia tam celý deň. Ale keby sa mi to nepáči, tak tiež nejdem do vlákna, kde si niekto pýta radu ako prichytiť kvetináč na zábradlie, písať že radšej nech si v obývačke dá vázu s iným kvetom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?