Odpoveď na príspevok od carmine12:
Zdravim . Chcem sa opýtať ako pripevnujete vianoč… @carmine12 Tam je najlepšie prilepiť lepiacou páskou. Alebo z drôtu vytvarovať háky, ktoré sa zaháknu na atiku a na ne sa zavesia svetlá.Odpoveď na príspevok od carmine12:
Zdravim . Chcem sa opýtať ako pripevnujete vianoč… @carmine12 nebuď ovca a ozdob stromček....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@carmine12 nebuď ovca a ozdob stromček.... @megdesign nebud ovca a nepíš primitívne komenty.Odpoveď na príspevok od carmine12:
@megdesign nebud ovca a nepíš primitívne komenty. @carmine12 tak neviem no. Podľa mňa je primitívne si obohnať dom svetielkami, tváriť sa ako super to mám vysvietené, lepšie ako sused.... Ale je pravda, že každý máme iné priority....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@carmine12 tak neviem no. Podľa mňa je primitívne… @megdesign neuvazoval si aj nad moznostou ze sa im to proste paci a nemusi hned ist o predbiehanie sa so susedom?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@megdesign neuvazoval si aj nad moznostou ze sa i… @sousedekovci89 megdesign je z dediny a tak aj uvazujeOdpoveď na príspevok od carmine12:
Zdravim . Chcem sa opýtať ako pripevnujete vianoč… @carmine12 Niečo takéto?Odpoveď na príspevok od ralf364:
Ja pridám tiež off topic koment. Rovnako si myslí… @ralf364 u nás v meste bol jeden balkón na byte, ktorý mal každý rok vianočnú výzdobu ako z obchodu. Ľudia chodili na prechádzky okolo neho, moji rodičia chodili autom obchádzkou do obchodu, aby išli okolo toho balkónu a zlepšili si náladu. Komu sa to páči, ten sa poteší, komu nie nemusí sa pozerať. Všetko je vecou názoru a niekto si kupuje auto podľa farby, pričom ju vidí len keď ide k autu. Iní si dávajú na balkón muškáty a kvety a nesedia tam celý deň. Ale keby sa mi to nepáči, tak tiež nejdem do vlákna, kde si niekto pýta radu ako prichytiť kvetináč na zábradlie, písať že radšej nech si v obývačke dá vázu s iným kvetom.