Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
Ahojte, viete mi poradit ako mam zmerat velkost s… @modrykolibrik keď nemáte od toho projekt, alebo nejaké papiere jedine vyliezť hore a merať 😁Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
Ahojte, viete mi poradit ako mam zmerat velkost s… @modrykolibrik odmerať zvonku dĺžku stien a podľa toho sa vyráta plocha. Ale teda výber nie je len podľa ceny, ale aj podľa toho čo tam môže byť. Keby neboli vnútri nosné steny, tak možno plochá strecha sa nebude dať ani spraviť. Prípadne pri rovnej streche sa asi bude betónovať a teda môže zatiecť voda do izieb. Pri krove tiež treba dodržať nejaké maximálne rozpony, ale ako plus je že vznikne hore úložný priestor. Keby nie sú nosné steny, tak potom väzníková strecha. No nie je to len o cene a hlavne pri rekonštrukcii. Najlacnejšie väčšinou vyjde vymeniť zlé drevá na streche a dať novú krytinu.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@modrykolibrik odmerať zvonku dĺžku stien a podľa… @marsdm ono sa dá spraviť plocha strecha aj z väznikov, keď na to prídeOdpoveď na príspevok od curuj:
@marsdm ono sa dá spraviť plocha strecha aj z väz… @curuj áno to je pravda. Ale keď už tam má ísť drevo, tak to radšej aspoň pultovú spraviť než rovnú.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@curuj áno to je pravda. Ale keď už tam má ísť dr… @marsdm On myslel pultovú. Rovná strecha neexistuje nakoľko by nemala ísť kam voda.Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
Ja sa praveze do toho nevyznam ani muz. Volali sm… @modrykolibrik pokud jdete menit tvar strechy tak vas stejne nemine stavebni povoleni = projekt tak to projektant rovnou zmeri navrhne/spocitaOdpoveď na príspevok od raziel628:
@modrykolibrik pokud jdete menit tvar strechy tak… @raziel628 a aky to ma vyznam ked firma o ziadnom projekte nehovorila? Povedali iba aby sme si strechu dali dole a, ze oni to pridu vybetonovat a dokoncit..vraj na to stavebne povolenie nepotrebujemeOdpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@raziel628 a aky to ma vyznam ked firma o ziadnom… @modrykolibrik Chcete postaviť inú strechu, než je teraz. To znamená, že zamierite na patričný Stavebný úrad a tam povedia, čo budú potrebovať. Keď to budete mať, tak nejaké meranie strechy už nebudete potrebovať (keďže to bude v projekte).Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@modrykolibrik Chcete postaviť inú strechu, než … @frantisekca no ja neviem ako to funguje ale nam tvrdia, ze ziaden projekt nepotrebujeme. Ze mame len dat dole strechu a oni ju len dokoncia. A to iste nam tvrdil aj byvali majitel aj maklerOdpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@frantisekca no ja neviem ako to funguje ale nam… @modrykolibrik A keď povedia skoč z mosta, nič sa ti nestane, tak skočíš??? A ešte napíšeš, že vieš ako to funguje.... "Ľudská blbosť je nekonečná."Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@frantisekca no ja neviem ako to funguje ale nam… @modrykolibrik V prípade, že meníte vonkajší tvar nehnuteľnosti (a zmenou tvaru strechy meníte), tak po pravde by ste mali mať na to projekt, ktorý podáte so žiadosťou na miestny stavebný úrad, ktorý Vám vydá rozhodnutie o povolení na prestavbu. Nie je to len tak, že si zmyslím, že sa mi nepáči A-čková strecha, tak ju zhodím dole a urobím pultovú.Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@frantisekca no ja neviem ako to funguje ale nam… @modrykolibrik to tvrdi protoze to neni jejich problem. By me zajimalo zda vam toto dali piseme protoze si myslim ze vas SU to uvidi jinak.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@modrykolibrik A keď povedia skoč z mosta, nič s… @frantisekca Ona napísala, že "no ja neviem ako to funguje...." tak buďme zase féroví a neobviňujme sa navzájom nepravdivými výrokmiOdpoveď na príspevok od modrykolibrik:
@frantisekca no ja neviem ako to funguje ale nam… @modrykolibrik Pardon, zle som to prečítal.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@frantisekca Ona napísala, že "no ja neviem ako t… @prirodokochac Dik. Hádam neskočí, ak jej to povedia.Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
Ja sa praveze do toho nevyznam ani muz. Volali sm… @modrykolibrik Ono, podľa tých rád, čo tu vyššie čítam, to fakt smeruje ku čiastke 30 000 €. Najhoršie na tom je, že berúc do úvahy Tvoju situáciu (najmä, že obaja s mužom sa v problematike nevyznáte a nepoznáte ani základné matematické výpočty zo základnej školy), uvedená čiastka bude zrejme pre Vás pravdivá... Ešte jedno: Vyvarujte sa rovnej strechy !Odpoveď na príspevok od modrykolibrik:
Ahojte, viete mi poradit ako mam zmerat velkost s… @modrykolibrik Návrh strechy. Ozvite sa.Odpoveď na príspevok od petersd:
@modrykolibrik Ono, podľa tých rád, čo tu vyššie … @petersd no povodne sme chceli rovnu ale asi ju spravime ako maju tie bungalovy len s mensou vyskou. Ten chlap nam tresol len tak z brucha lebo naskor povedal 10, potom 15 a potom nakoniec 30. Ale on si myslel, ze mi tam chceme podrovie ale to nechcemeOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Istotne by som zasiel za projektantom nie archite… @wolodymyr no staci aby sa opytal ci mame veniec a ked som mu povedala, ze neviem co to je ani neviem ako to vyzera tak si len povzdycholOdpoveď na príspevok od modrykolibrik:
Prikadam fotky @modrykolibrik zbúral by som celý dom