Odpoveď na príspevok od kopin:
zdravim, my sme riesili tento rok strechu a daval… @kopin @viera321 Za posledné 2 roky sme mali v rodine spolu 2 plechové + 2 škridľové strechy (pálená).... Iba ma to utvrdilo v názore, že ja odporúčam plechovú!... (a o betónovej by som ani len neuvažoval!)Odpoveď na príspevok od petersd:
@kopin @viera321 Za posledné 2 roky sme mali v ro… @petersd ahoj, a dôvody? Plechovú, keď prší, dosť počuť, a cenovo prosím?Ďakujem.Odpoveď na príspevok od viera321:
@petersd ahoj, a dôvody? Plechovú, keď prší, dosť… @viera321 spravne realizovanu ani nie.Odpoveď na príspevok od viera321:
Pozdravujem Vás, hľadám v diskusiách odpoveď na m… @viera321 plech a folie (180 m2) - 6-tisic, snezne zabrany 800 eur, praca 5 tisic, 2stresne okna spolu 1-tisic, drevo vlastne, ale kamarat teraz za drevo na podobne velku strechu dal 3500 euro, lokalita OravaOdpoveď na príspevok od mellie111:
@viera321 plech a folie (180 m2) - 6-tisic, snezn… @mellie111 srdečná vďaka, a prosím, akú strešnú krytinu si/ste dávali?Odpoveď na príspevok od viera321:
@mellie111 srdečná vďaka, a prosím, akú strešnú k… @viera321 click plech v pasoch od BlachotrapezOdpoveď na príspevok od viera321:
Pozdravujem Vás, hľadám v diskusiách odpoveď na m… @viera321 Jednoznačne plechová krytina, odporúčam : https://balex.eu/sk/produkty/stresne-... 👍️Odpoveď na príspevok od michaeliss:
nás vyšla strecha 330m2 nakomplet aj s krovom cca… @michaeliss Sorry trepem, nepočítala som výšku 😂