Diskusiu odoberá 1 človek

Bubliny pod lepenkou

Ahojte ,chcem sa spýtať dal som si robiť strechu ,respektíve rovná strecha ,stará lepenka a na ňu išla nová jedna vrstva lepenky .Všimol som si že SBS pásy su není nalepené po celej ploche ,teda sú kúsky kde nie je prilepená tzv. bubliny ,ale po krajoch a koncoch či začiatkoch je dobre natavena ,aky je Vás nazor na takú prácu ,kvalitu ....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janopb:

Ahojte ,chcem sa spýtať dal som si robiť strechu …
@janopb ak už aj pri starej streche ste mali nerovnosti nová "lepenka" to možno už nedostatočne neprekryje a takto sa spravi vzduchoprázdno .. keď sa to taví celoplošne na rovnom povrchu nemali by sa tvoriť bubliny akonáhle je nerovnosť lepenka sa nemusí prilepiť .. nieje to extra chyba realizátora ale povrchu .. osobne by som zvolil radšej nejakú tepelnú skladbu polysterenu a nato PVC fóliu
Odpovedať
Ale ak je dobre natavená po okrajoch nemalo by to tak vadiť ? Životnosť ,kondenz..... ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od patrik96:

@janopb ak už aj pri starej streche ste mali nero…
@patrik96 máme v práci od nova vymieňalo sa to už x krát i komplet , nie sú správne urobené odtoky vody , v zime to zamrzne a cez deň sa púšťa , stačí že sa dostane kvapka pod folie a už je problém zamrzne to zodvihne a praská, už mohli dávnospraviť poriadnu strechu akurát je tam málo miesta a nie je na to nosnosť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?