Odpoveď na príspevok od vilo38547:
Naše stavebné povolenie už leží napísané na stave… @vilo38547 Dobrý deň, smiem sa spýtať ako to dopadlo? Riešime momentálne veľmi obdobnú situáciu a nevieme čo s tým...od úradníka na stavebnom úrade len stále počúvame, že na náš spis nemá čas a nech sa skúsim zastaviť budúci týždeň...a toto sa ťahá už dva mesiace....Odpoveď na príspevok od marika789:
@vilo38547 Dobrý deň, smiem sa spýtať ako to dopa… @marika789 My sme už dohodnutý bager posunuli o týždeň, iba sme stiahli ornicu. V ten deň, ako sme bager posunuli, mi ten podpis na úrade dali, ale posunúť bager o týždeň späť už nešlo. Varoval ma jeden známy, že sú ľudia v dedine, čo obzerajú stavby a overujú povolenie a udávajú. Asi im to robí radosť. Ak by som vraj začal aj deň pred právoplatným SP, zastavia mi stavbu, automaticky dostanem pokutu 2000 éčok, a môžem znovu podať žiadosť o dodatočné povolenie rozostavanej stavby, čo je celé SP od začiatku. Tak sme to neriskovali, iba tú ornicu, ktorú sme chceli ukecať ako terénne úpravy nesúvisiace so stavbou.