Vyjadrenie od Východoslovenskej distribučnej

Ahojte, idem si po radu, aké (konkrétne) vyjadrenie potrebujem od VSD ku stavebnému povoleniu. Projekt mám hotový, s tým, že projekt elektrickej prípojky nie je súčasťou projektovej dokumentácie. To plánujem že mi spraví elektrofirma, resp. elektroprojektant spolu s projektom elektroinštalácie. Na stránke, a tiež. v ich e-žiadostiach je viacej možností: "Nové odberné miesto" "Zakreslenie sietí" "Vyjadrenie k projektovej dokumentácii" čo z tohto potrebujem k vydaniu stavebného povolenia? (nakoľko samotnú prípojku ešte nepotrebujem, dokonca jej projekt ešte nemám ani nakreslený) Ďakujem
Odpovedať
@par6 najprv si zisti na stavebnom urade ci ti vydaju stavebne povolenie bez pripojky. Podla mna nie. K ziadosti budes musiet dolozit celu PD. A je aj blbost robit zbytocne dve konania. Vsetko co chces robit v ramci stavby aj oplotenie.... uz daj do jedneho projektu aby to islo jednym konanim. Preco vlastne nechces davat elektriku teraz ale neskor?
Odpovedať
Tipnem si že preto, lebo ten projekt elektra ešte nemá ale má všetko ostatné. Tak aby konanie začalo a mohol sa pustiť do stavby čím skôr. Ale to je len tip, napäto čakám, či som sa trafil. 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?