Plot

Chcela by som opýtať ze sused ma už plot ale mi chceme betónový plot, musíme dodržiavať 1m od ich plotu?
Odpovedať
Chcela by som opýtať ze sused ma už plot ale mi chceme betónový plot, musíme dodržiavať 1m od ich plotu? Páči sa mi to Odpovedať
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hajnineni176:

Chcela by som opýtať ze sused ma už plot ale mi c…
@hajnineni176 myslim ze nie, mala by si dodrzat aby plot, aj zaklady boli na tvojom pozemku
Odpovedať
My to mame tak isto,sused stary pletivovy plot ,,spolocny,,ale my sme si dali vlastny betonovy plot na nasom pozemku a nebol problem.Kopirovali sme jeho plot tak ani ohlasku nebolo treba.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emilia25:

My to mame tak isto,sused stary pletivovy plot ,,…
@emilia25 ďakujem😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hajnineni176:

Chcela by som opýtať ze sused ma už plot ale mi c…
@hajnineni176 len nezabudni, že na betónový plot ti treba ,ak to chces mať v poriadku a sused ti nebude môcť znepríjemňovať život, papiere. Asi ti budú písať,že nie (lebo väčšina ľudí ani nemá potuchy) ale je to proste stavba, potrebuješ minimálne ohlasku drobnej stavby,hoc je to na tvojom pozemku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stavbarik123:

@hajnineni176 len nezabudni, že na betónový plot …
@stavbarik123 ohlasku sme riesili na plot,ktory tam nestal nikdy,lebo sme dali staru sopu dole,co bola na hranici pozemkov tam sme davali oficialne ohlasku,ale na ostatne ploty ohlasku netreba,lebo sa kopiroval plot,cize sme nezmenili vzhlad plotov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?