Odpoveď na príspevok od spiddddy:
Dobrý deň. Poprosím znalých o radu. Situácia je t… @spiddddy Nerozumiem, ako môžeš mať na pozemku postavenú len drobnú stavbu. Na to, aby si mal na pozemku postavenú drobnú stavbu, musíš mať najprv postavenú hlavnú stavbu.Odpoveď na príspevok od spiddddy:
Dobrý deň. Poprosím znalých o radu. Situácia je t… @spiddddy riešime stavbu garáze pred domom odstup z protipožiarneho hladiska je daný na 2,9m.Odpoveď na príspevok od spiddddy:
Dobrý deň. Poprosím znalých o radu. Situácia je t… @spiddddy skúšali sta sa opýtať projektanta čo pozná detaily?Odpoveď na príspevok od chinatech:
@spiddddy Nerozumiem, ako môžeš mať na pozemku po… @chinatech Je to jednoduché vysvetlenie drobná stavba bola postavená dávno k inému domu, teraz to oddelujem a vzniká nová parcela kde bude nový dom a pôvodná drobná stavba.Odpoveď na príspevok od jan45:
@spiddddy skúšali sta sa opýtať projektanta čo po… @jan45 áno písal som aj jemu, viac hláv viac rozumu a nazorovOdpoveď na príspevok od apepina:
@spiddddy riešime stavbu garáze pred domom odstup… @apepina viete mi prosím vás nechať odkaz na konkrétny paragraf alebo normu, kde to je priamo uvedene?Odpoveď na príspevok od spiddddy:
@apepina viete mi prosím vás nechať odkaz na konk… @spiddddy dobrý deň, presné znenie zakona nemám ale takto to máme uvedene v projekte k stavebnemu povoleniu dodatočne sme potrebovali prilozit protipoziarnu ochranu.Odpoveď na príspevok od apepina:
@spiddddy dobrý deň, presné znenie zakona nemám a… @apepina ďakujem už som to našiel aj ja v protipožiarnej bezpečnosti stavby