ja som zatiaľ za prepis pozemku,projekt domu,geo. plány,projekty prípojok a žiadosti zaplatil cca 2150 eura.ešte mi treba zaplatiť žiadosť na stavebné povolenie.
Nas vyslo stavebko zatial asi takto: komplet projekt (vratane osadenia a pripojok) 1080 €, LV a kopia KM 16 €, ziadost o stavebne povolenie 50 €, maly zdroj znecistenia od obce 5 €.
tak aj ja sa pridávam, dúfam, že ho podáme v jari, teda ak ako už bolo spomenuté, bude :-) máme všetky papiere, projekt v ruke, len čakáme na vyjadrenia spp... to je nekonečný príbeh :-( tak dúfam, že sa nám to podarí.
ja sa prave trapim s vypisovanim ziadosti o predchadzajuci suhlas k zmene al. rekonstrukcii spotrebicov, kedze my mame projekt na prestavbu.... :-| Predtym nam dali vypisat nespravne tlacivo takze sme 2 tyzdne v sklze.. ]-(
@eddiem tak-tak, no od februára, dávali sme vo februári žiadosť o existenciu, potom žiadosť o vyjadrenie a konečne včera prišli zmluvy a ešte niečo treba, ale čo, netuším, vybavuje to manžel... ale proste nekonečný príbeh... :-(
mam otazku...teraz ked podam ziadost o predchadzajuci suhlas k zmene al. rekonstrukcii plynovych spotr. v exist. odbernom mieste (pisu ze sa vyjadria do 20 dni) co dalej?? zatial nepotrebuju ani projekt..bude to stacit k SP?mam uz v tom gulas..
ahojte, potrebovala by som poradiť aké žiadosti sa posielaju na SPP, vodárom, elektrikárom? Ak máte ešte uložené tie žiadosti mohli by ste mi ich preposlať, aby som si to pozmenila. Pretože vobec neviem čo by mali obsahovať a či sa k tým žiadostiam aj prikladaju aj nejake prilohy ako kopia LV alebo tak. Ďakujem za radu a ak máte tak aj vzory žiadosti.
aj my sme podali žiadosť o stavebné povolenie, niekedy v apríli a včera nám prišla výzva, aby sme ešte doplnili vyjadrenia vlastníkov inžinierskych sietí. Poraďte mi prosím, ako ich dostať? Majú nejaké tlačivo, či stačí nejaká moja žiadosť? A potrebujem ešte niečo k tej žiadosti(napr.: mapku)? Ďakujem
@mirooslav . Zdravim ta Miro, mozes mi prosim ta poradit kde najdem ziadost na povodie vahu? Vybavujeme stavebne pov v ZA. Hladam hladam a nic. Dakujem.
@kixo8 ahoj, žiadosť sa posiela na Kontakty > Správa povodia stredného Váhu I. Púchov
ADRESA:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, š. p.
Odštepný závod Piešťany
Správa povodia stredného Váhu I. Púchov
020 71 Nimnica
ústredňa:
tel.: 042 / 463 10 01-3
riaditeľ:
Ing. Rastislav ČIBENKA
tel: 042 / 465 00 20
fax: 042 / 463 24 48
e-mail: puchov@svp.sk
alebo
Správa povodia horného Váhu Ružomberok
ADRESA:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, š. p.
Odštepný závod Piešťany
Správa povodia horného Váhu
ul. Jančeka 36
034 01 Ružomberok
ústredňa:
tel.: 044 / 432 83 74-6
riaditeľ:
Ing. Róbert HOK
tel: 044 / 432 83 92
fax: 044 / 432 33 19
e-mail: ruzomberok@svp.sk
ja z mt som posielala do rk.
ja som si napísala žiadosť sama. obyčkovú, že prosím o vyjadrenie stanoviska k stavbe rod. domu za účelom stav. povolenia. stačilo im to, vyjadrenie bolo za 2 týždne.
@kixo8 Ahoj , ano je to v Nimnici , my sme tam boli osobne. Ale teraz ma napadá , že či to fakt potrebuješ lebo my sme si to vybavili ,ale pri stavebnom povolení to nepotrebovali , zostalo nám to doma bez povšimnutia. Vydával nám to pán Marek Brigant.