Odpoveď na príspevok od verbatix:
Dobrý deň , idem kolaudovať a je potrebný aj dokl… @verbatix Dolupodpísaný XY, adresa, dátum narodenia, čestne prehlasujem, že som všetok odpad počas celej doby výstavby RD v YZ odvážal do zberného dvora v ZX.Odpoveď na príspevok od roman_:
@verbatix Dolupodpísaný XY, adresa, dátum naroden… A ak to nebude stačiť, nech si potom povedia, či chcú špecifikovať presnejšie kde to bolo, čo to bolo a koľko toho bolo.Odpoveď na príspevok od roman_:
A ak to nebude stačiť, nech si potom povedia, či … @roman_ ďakujem hádam im to bude stačiťOdpoveď na príspevok od verbatix:
Dobrý deň , idem kolaudovať a je potrebný aj dokl… @verbatix Jeeeee,... keby my sme mali takú tetu na stavebnom úrade, ako Ty, čo jej stačí nejaké čestné vyhlásenie.... Váž si ju! Ale pozor na formuláciu, akú zvolíš, ak spomenieš konkrétny stavebný dvor. Totiž každý dvor ma iba definované odpady, aké môže likvidivať. Stavebné odpady nemôže hocijaký...Odpoveď na príspevok od petersd:
@verbatix Jeeeee,... keby my sme mali takú tetu n… @petersd je toho viacej nepotrebujú ani stavebné denniky atď ... vážím si keď ešte niekde dokážu nerobiť ľudom peklo ... ja som to reálne vozil na dvor a aj stavebný odpad sa dal vpohode vyhodiť na určené miesto ... ale ďakujemOdpoveď na príspevok od verbatix:
@petersd je toho viacej nepotrebujú ani stavebné … @verbatix ... a to kto - kde, pýta stavebný denník ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@verbatix ... a to kto - kde, pýta stavebný denní… @petersd no pani zo stavebného ale stačí jej len razitko od stavebného dozoru ...