Odpoveď na príspevok od klokan_fifo:
Ahojte. Je mesto povinne informovat majitela suse… @klokan_fifo asi nie. Je to verejny zaujem a tym padom mozuOdpoveď na príspevok od mibrez:
@klokan_fifo asi nie. Je to verejny zaujem a tym … @mibrez no je to pripojkovy stlp urceny len pre jeden dom. A vtedy je to verejny zaujem ci? DakujemOdpoveď na príspevok od klokan_fifo:
Ahojte. Je mesto povinne informovat majitela suse… @klokan_fifo mesto stavia stĺp? Ste si istý? Nie je to obecný pozemok a stĺp distribúcie? Ak by to bol stĺp verejného osvetlenia, tak by som to chápal.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@klokan_fifo mesto stavia stĺp? Ste si istý? Nie … @stowasser zle som sa vyjadril. Myslel som to tak, ze mesto to muselo nejak povolit/schvalit nejakym stavebnym povolenim ci? Samozrejme stavia to distribucka.Odpoveď na príspevok od klokan_fifo:
Ahojte. Je mesto povinne informovat majitela suse… @klokan_fifo skorej by ma zaujímalo, či také vedenie nemá mať nejaké ochranné pásmo.. skús si to dobre naštudovať a potom ich s tým konfrontovať, lebo mne sa tých 15 cm nezdá.. napr. https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&...