Vysavac KARCHER AD 3.200

Prosím vas ma niekto tento vysavac? je vhodný aj bezne vysavavanie v byte alebo len cisto na popol z krbu? Poprosím realné skusenosti, dakujem https://www.andreashop.sk/karcher-ad-...
Odpovedať
@monthy232 vsak v popise ma: V štandardnej výbave sa navyše nachádza podlahová hubica, ktorá sa hodí na čistenie tvrdých plôch aj kobercov. Podlahová hubica a sacie trubice: na použitie ako plnohodnotný suchý vysávač.
Odpovedať
mame ho ako druhy vysavac na vonka, vysavanie auta, popol z pece a ine vysavanie hrubsich necistot. okrem toho, ze je dost hlucny moze byt podla mna aj na klasicke vysavanie v byte.
Odpovedať
@zita19 preto sa pýtam ci sa moze kombinovat, najprv krb potom podlaha v miestnostiach @igor20030 necítit popol ked s vysavaca ked povysavate krb a potom niekde inde vysavate?
Odpovedať
Profilova fotka
@monthy232 kupovali sme uz pocas stavby, prach po drazkach na elektriku, sdk, dlazbe zvladol na jednotku. teraz iba popol z krbu, 5-6 vysavani a je plny. na vysavanie izieb je hlucny a ma kratku snuru
Odpovedať
@monthy232 My mame 3v1 https://www.andreashop.sk/klarstein-r... Ma dve nadrzky,jedna na popol, druha na bezne vysavanie a aj extra hadicu na vysavanie popola.Takze ziaden popol neciti,prehodis si hadicu a vysavas dalej
Odpovedať
zial su to detske hracky a nie poriadne vysavace
Odpovedať
@lotus69 A co je podla teba poriadny vysavac?
Odpovedať
Tiež mám doma, resp. na chalupe, kde sa práši trochu viac. Popol vysáva vpohode, podlahy tiež, len ho treba častejšie čistiť. Keď sa nachytá špina na prvý "filter" - sitko, zníži sa sací výkon - slabšie ťahá, vtedy viem, že ho treba kompletne vyčistiť, druhý filter (odporúčam jeden dokúpiť do rezervy) minimálne o niečo pevné vyklepať, ale väčšinou ho vyfúkam kompresorom. Hlučný je ten vysávač ináč celkom dosť... :-)
Odpovedať
@majki555 napriklad Bosch GAS 25 L SFC alebo Bosch GAS 35 L AFC Professional , ale tato rada Karcher rozhodne nie.
Odpovedať
@lotus69 Kto tu má požiadavku na stavebný vysávač...?
Odpovedať
@lotus69 su to vymakané masiny od BOSCH, predpokladam ze to je na non stop pracu pre upratovacie firmy, hladam nejaku strednu triedu, nachcem ani za 40€ co je fakt len na minimalne pouzivanie.
Odpovedať
@monthy232 pozri Bosch-GAS-20-L-SFC-Professional
Odpovedať
Článok sa načítava...
Urcite lepsi ako ten Karcher je aj MAKITA VC2512L 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?