Odpoveď na príspevok od ramzesa:
Ahojte, máte niekto umývačku riadu Gorenje? Ste s… @ramzesa ja to úplne jedno.. čert ako diabol. Črevá sú rovnaké. Už sa to tu riešilo pár krát.. Niekto bude spokojný, niekto nie. Záleží od toho, ako sa mu kus vydaril. Ja môžem za seba povedať, mal som whirp.... Odišla po ôsmich rokoch.. teraz mám piaty rok bek.... Uvídíme.. Kedysi som mal celú domácnosť zariadenú whirpo...l, teraz už na to nehľadím.. Mal som práčku, umývačku, rúru, vstavanú dosku, chladničku.. Už mi zostala iba rúra a aj na nej som už dva krát menil vyhrievaciu špirálu. Ostatné spotrebiča mám už iných značiek, lebo od wirp..l doslúžili.. Už viac hľadím na dizajn, výbavu, cenu a hlavne úžitkové vlastnosti, ktoré reálne využijem.. T.j. pomer cena-kvalita.Odpoveď na príspevok od ramzesa:
Ahojte, máte niekto umývačku riadu Gorenje? Ste s… @ramzesa mame a sme spokojni.Odpoveď na príspevok od zicher:
@ramzesa ja to úplne jedno.. čert ako diabol. Č… @zicher ak ku tomu Bek... chýba ešte o :-D , tak už mám jednu vyhliadnutú. Boli sme pozrieť Gorenje na predajni a keď som si porovnala vnútra aj iných značiek, tak Bek... sa nejako dosť podobala našej terajšej B.sch :-D čo sa týka košov a vnútra. A je tiež na 16 riadov ako tá Gorenje. Takže 5 rokov vydrží ? Nekupovať predĺženú záruku? Či radšej? Človek nikdz nevie, že? :-DOdpoveď na príspevok od ramzesa:
@zicher ak ku tomu Bek... chýba ešte o :-D , tak … @ramzesa na to ti odpovie veštecká guľa..Odpoveď na príspevok od zicher:
@ramzesa na to ti odpovie veštecká guľa.. @zicher myslela som si :-D . Ale ďakujem aspoň za skúsenosť :-D . Viem kúpiť s 5 ročnou zárukou za niečo okolo 418 eur, tak keby vydrží iba tých 5 rokov, tak je to celkom fajn. Neviem už, že koľko stála naša exBosch, ale vydržala 7 rokov :-p. Určite ale bola drahšia.Odpoveď na príspevok od ramzesa:
@zicher ak ku tomu Bek... chýba ešte o :-D , tak … @ramzesa ci vydrzi 5 tazko povedat. Nasa ma zachvilu 4 a funguje v pohode akurat vodny kamen nam sem tam zasekne plavak v privodnej hadici.