Diskusiu odoberá 1 človek

Tv od Philips

Zobraz úvodný príspevok
Ahoj chceme meniť TV,rozmýšľali sme nad značkou Samsung ale tam je problém neprehravania niektorých starších typov formátov,napr.z USB..našiel som TV od Philipsu kde je toto ok len nemám s touto značkou TV žiadne osobné skúsenosti,má niekto,sú tam veci ktoré by robili problém...
Odpovedať
1
2
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od yuri66:

@lordkofola co je kombo ?
@yuri66 kombinácia...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lordkofola:

@yuri66 kombinácia...
@lordkofola OLED + Marantz + B&W
Odpovedať
Mozno mimo temu...ked som pred siedmimi rokmi riesil televizor, pobehal som toho. Bol som v okay a tam mi ponukali kdejake znacky a velkost..no ja hovorim ze mi staci obrazovka s uhloprieckou okolo 80..ona, ze ma kazdy vysmeje, ze to je male, ze to ma malo funkci a blabla. Proste nepocuvala co mi staci. Isiel som do tesca, kupil samsung uhlopriecka okolo 80 za 159 eur a uz sedem rokov funguje. Co ma je po funkciach, nejako som ich nevyuzil, dokonca som v telecome ziadal aby mi dali iba zakladny program, pripadne mozu mi dat iba slovenske a ceske a nech znizia cenu, lebo mi to uplne staci.No nedalo sa :-) a nestazujem sa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Zdarec. Nechcem zakladať novú tému, skúsim tu. Sestra má TV LCD od Philips, na ktorom sa po zapnutí cca 15 minút kedy všetko ide ako má zrazu vypne obraz ale zvuk pri sledovaní TV. Má na to napojený HDMI káblom setpbox od Orange ale už sme zistili, že ten ide OK, ten sa nevypína - je to vec TV. Niečo ako keď si prepnete na setupboxe vysielanie rádia tak na niektorých TV automaticky vypne obraz kvôli šetreniu energiou. V jej prípade ale je nastavený TV kanál povedzme Markíza a po 15 minútach sa vypne obraz, zvuk ide ďalej a je treba vypnúť a zapnúť TV. Preliezol som všetky možné nastavenia, automatické vypnutie je nastavené na 180minút napr. no poviem vám, že netuším kde je problém. Nejaký nápad? Dík.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

Zdarec. Nechcem zakladať novú tému, skúsim tu. Se…
@toky1 skús pokyvať HDMI káblom , prípadne viackrát vybrať a znova zasunúť koncovku, časom zaoxiduje,nemajú všetke pozlátené kontakty,sú drahšie, alebo skúsiť vymeniť inde , môže byť závada na zásuvke či zástrčke v zariadeniach, niektoré majú viac zásuviek skúsiť vymeniť , odskúšať kábel inde. niekedy pomôže len zmeniť program alebo vypnúť zo siete, navoliť v menu základné nastavenia od výrobcu, také závady sa dlhšie hľadujú, nie sú stále
Odpovedať

@toky1 však nech to reklamuje.
Odpovedať

@toky1 skus zmenit to automaticke vypnutie zo 180 na 0. Ja mam 0 a nic nevypina. Ale to je asi uplne vypnutie TV - tzv. sleep. Potom sa da este v Eko nastaveniach nastavit "vypnut obrazovku", tak vypne ibraz a zvuk ide. Ale to vypne obraz hned, tam ja casovac nemam. Inak s Philips helpdeskom sa fajne komunikuje, skus pripadne tam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@frantisek1995 ako píšem vyššie, mám LG a mám tam…
@megdesign vidiet ze sa nevyznas, ked sa pytas ci ma Philips 1GB ram tak ako mozes posudit ci je dobry alebo nie ked o tom nevies nic...nula bodov...mali sme v rodine a u znamych LG televizory, do 5 rokov odislo 5 kusov zo 6 kupenych...šiesty este nejak zazrakom funguje, ale ten webOS je katastrofalny OS zo vsetkych na trhu, aj Tizen je este plynulejsi...presiel som z LG na Philips a maximalna spokojnost, kto neskusi nech je radsej ticho, tu sa pytaju na skusenosti s Philipsom a ty ich nemas...cisty amaterizmus
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ms9:

@megdesign vidiet ze sa nevyznas, ked sa pytas ci…
@ms9 mal som moznost vidiet/ vyskusat po rodine a znamych viacere znacky tv ale philips nikdy by som nechcel. Tebou ospevovany Tizen je priserny a nepredvidatelny a to ti pisem ako clovek co poslednych 15 rokov kupuje pre seba len Samsung. Zo skusenosti este za mna super su Panasonic (aj ked to uz je peknych par rokov co som ho skusal) a LG. Napr. k TCL a podobne znacky sa neviem vyjadrit tie som si este neskusil (nikto v mojom okoli ich nema). Zato LG maju a funguje spolahlivo roky. Ani ten webOS neni taka tragedia ako Tizen.
Odpovedať
Televizory philips sa kupujú koli Ambilight. Ak to chces, prepacis telke viacere chyby. Ak to nechces, treba kupovat u konkurencie
Odpovedať
Mali sme Philips, LG, máme TCL. Všetky som riešil pre kvalitu obrazu. Mojej pani, ja TV desaťročia nepozerám.
Odpovedať
Každého tu zaujíma poruchovosť, aj sa niekomu telka niekedy pokazila? Nám žiadna nikdy. Telky sme sa zbavili lebo to bola veľká ťažká kocka CRT, po dlhom čase sme dali preč plazmu Samsung lebo už bola zastaralá, ale fungovala a mala najlepší obraz. Teraz asi 7 rokov led Philips. Funguje celý čas spoľahlivo a to beží skoro nonstop. TV je u nás zapnutá aj keď ju nikto nepozerá. Ambilight je fajn vec a ak vydrží ďaľších 7 rokov nemám dôvod kupovať inú TV.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od hasterman:

Každého tu zaujíma poruchovosť, aj sa niekomu tel…
@hasterman nasim ano najprv mali 2 crt, jedno odislo kupili predpotopnu Samsung ledku. Odisla druha crt kupili dalsi led samsung. Ten predpotopny raz z dna na den skoncil (ale bolo to fakt vela rokov) takze polroka dozadu kupili novy led (zasa samsung 😃) kedze maju 2 (aj ked ten "druhy" - vzdy starsi posledne roky ide fakt malo)
Odpovedať
Prečo som len išiel na toto vlákno (?)... Práve som zapol TV v obývačke a neide. 🤨 Zajtra dám dole kryt, reku či nenájdem nejakú prepálenú poistku a týmto končím. Idem po e-shopoch hľadať novú telku.
Odpovedať
TV Samsung odišlo podsvietenie cca po 7 rokoch, teraz Philips 2 rok zatiaľ OK
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peter9034:

TV Samsung odišlo podsvietenie cca po 7 rokoch, t…
@peter9034 Môj bol SONY... slúžil 17 r.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od starysomar:

Mali sme Philips, LG, máme TCL. Všetky som riešil…
@starysomar Prečo TCL ?... čím Ťa upútala táto značka ?
Odpovedať
TCL ma dobre ceny a daju sa najst modely ktore maju kvalitny obraz .. taku 75" do 700 eur v samsungu nekupis a pritom ten obraz je rovnako kvalitny.. https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petkapepo:

TCL ma dobre ceny a daju sa najst modely ktore ma…
@petkapepo čo Samsung ale pozri ceny zobrazovadiel od LG s ich technologoiou, dnes lepšia nie je
Odpovedať
podla mna to vobec uz nie je o znacke tak ako kedysi. aj "znackovy" televizor moze odist zazracne po dvoch rokoch.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?