Odpoveď na príspevok od peto222:
Da sa vymenik nejak vycistic alebo sa automaticky… @peto222 ja mám síce s automatickým oplachom, ale keď som otvoril sušičku po šiestich rokoch používania, zasraná bola poriadne zvnútra. A aj výmenník. Vyumyval, vyfukal stlačeným vzduchom a zložil nazad. Zatiaľ ide ako má...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Asi záleží od konštrukcie tej sušičky a toho výme… @frantisekca susicku mam samsung..zarosuje okienko a je aj kondenz naspodu.Mal som technika a ten ze vymena vymenika a 400e...a to uz mozem pomaly aj novu kupit.Tak ze ci sa to neda vycistit.Odpoveď na príspevok od peto222:
@frantisekca susicku mam samsung..zarosuje okienk… @peto222 Takže otázka není, či sa dá výmenník vyčistiť, ale prečo sa sušička rosí?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@peto222 Takže otázka není, či sa dá výmenník vy… @frantisekca otazka je ci sa da nejak vycistit aby sa zvratil stav ...ale co bol servisak tak ze treba vymenit ten vymenik a tesnenie...400e...a mame ji necele 4r a nebola lacna ani najdrahsia..700e akoze dlho nevydrzala a to sme sa o nu staraliOdpoveď na príspevok od minoo:
Takze vravis, ze pri samsungu predlzena zaruka ni… @minoo pravidelne cistis , trochu predstavivosti.. a uz odpoviem dopredu na dalsiu zarucene chytru otazku, ano su taky co to necistia a nevysavaju po kazdom pouziti.Odpoveď na príspevok od peto222:
@minoo pravidelne cistis , trochu predstavivosti… @peto222 no je mi jasne, ze su aj taky, lebo som tiez jeden z nich... Mne to pride ako stroj, co nevyzaduje starostlivost. Filter povysavam po 2-3 suseni, ked je plny - to nepovazujem za starostlivost (vynasanie smetneho kosa, tiez nie je starostlivost o kos). A kondenzator/vymennik cistim (vysavam) tak 3x za rok... Este mozno keby nebola napojena na odpad, tak vylievanie vody, ale to je ako s tym filtrom, proste princip fungovania, nie starostlivost... No ale k tvojej otazke o cisteni - Na ten kondenzator su take hrebene: https://shop.aeg.sk/pranie/bubnove-su... a tu: https://www.modrastrecha.sk/forum/spo... sa to trochu preberalo. Ale kazdopadne ten vymennik nie je mechanicka suciastka. Ak neni deravy, nevidim dovod na vymenu...Odpoveď na príspevok od minoo:
@peto222 no je mi jasne, ze su aj taky, lebo som … @minoo co si poslal link tak je to nedostupne😁Odpoveď na príspevok od peto222:
@minoo co si poslal link tak je to nedostupne😁 @peto222 napis mi svoju adresu, ja vygooglim iny shop, objednam, donesiem a aj ti to vycistim. A ked tam uz budem, rovno aj operem a vysusim...Odpoveď na príspevok od minoo:
@peto222 napis mi svoju adresu, ja vygooglim iny … @minoo dobry ludia sa este najdu a ze slovaci su arogantne k...😁 tak cakam taOdpoveď na príspevok od minoo:
@peto222 napis mi svoju adresu, ja vygooglim iny … @minoo objednal som na alze..dnes prislo a diky za radu je mi to k nicomu.To nepasuje na vymenik na samsung..Odpoveď na príspevok od minoo:
Sorry ale ty si fajny exot... Ved si videl, ze ti… @minoo 😁 to si z teba robim prdel (ty si s tym zacal😀)Odpoveď na príspevok od peto222:
@minoo 😁 to si z teba robim prdel (ty si s tym za… @peto222 usmial som sa 👍, ale ci si si spravil prdel zo mna alebo skor zo seba uz necham otvorene...