Diskusiu odoberá 1 človek

Mixér Eta 012

Ahojte čo hovoríte na tento mixér?ja som ho dostala od babičky a používam ho ako záložný keby sa pokazil mixér Eta 0010.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od monikerka:

Ahojte čo hovoríte na tento mixér?ja som ho dosta…
@monikerka Nič-je pekný...😀
Odpovedať

@monikerka vyradil by som ho rovnako ako sme u rodicov vyradili tu Etu 0010 asi 15 rokov dozadu. Vkuse sa to uz kazilo a navyse nemuseli aj susedia o 2 dvory dalej pocuvat kedy robime zemiakove placky 🤣
Odpovedať

@monikerka 50ročný mixér ako záloha 40 ročného, to sa dnes už nevidí. 010 máme aj my, v plnej palbe 😎
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@monikerka vyradil by som ho rovnako ako sme u ro…
@sousedekovci89 Sestra ho má, a aj po rokoch nie a nie ho zodrať, funguje ako keby ho kúpila pred nedávnom... Veľa pečie a už zopár ručných mixérov "dala dole" lebo nevydržali veľa... Poctivá ETA...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od technik007:

@sousedekovci89 Sestra ho má, a aj po rokoch nie…
@technik007 my len priemerne ale pamatam si ze posledne 4-5 rokov mama trpka kazde vianocne/velkonocne pecenie ze "este teraz vydrz" ked svojmu bratovi elektrikarovi zacala ze "potrebovala by..." on uz hned: mixer? 🤣
Odpovedať

@monikerka ukazes nam vsetky tvoje spotrebice 😀 Inak nemusis na kazdy spotrebic zakladat novu temu. Kludne nahod vsetky fotky do jednej.
Odpovedať
Profilova fotka
Robíš si zbierku a založila si si účet, aby si nám ju ukázala? Čo tak si kúpiť jeden normálny funkčný mixér, na ktorý sa budeš môcť spoľahnúť?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matusko48:

Robíš si zbierku a založila si si účet, aby si ná…
@matusko48 nič lepšie ako toto na trhu pre domácnosť nie je
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foox:

@matusko48 nič lepšie ako toto na trhu pre domácn…
@foox zas nebudme silne nostalgicki. Ale je len to nestoji 5 korun.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matusko48:

Robíš si zbierku a založila si si účet, aby si ná…
@matusko48 Je to troll, staré mixéry rieši už 14 rokov, písal som v druhej téme: https://www.modrastrecha.sk/forum/spo... A teraz "objavila" modrú strechu - novú živnú pôdu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@foox zas nebudme silne nostalgicki. Ale je len t…
@sousedekovci89 u nás to nie je nostalgia, kúpil som ho v ´88 a stále slúži. Ako je tom ten tvoj "čo nestojí 5 korún" o 5 rokov?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od foox:

@sousedekovci89 u nás to nie je nostalgia, kúpil …
@foox no masi maju kuchynsky robot aj s mixerom, sluzi spolahlivo uz 12 rokov. Tu ETU este dostali ako svadobny dar v '89 a porucala sa okolo 2010 po niekolkych rokoch trapenia s poruchami a nespolahlivostou.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@matusko48 Je to troll, staré mixéry rieši už 14 …
@chrobak7 to bude mixerova Tonka. Ona mixery riesila na Modrom koniku. Chuda nie je celkom v poriadku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?