Chcem manželke kúpiť tento tlakový hrniec, má 16 funkcii. Namiesto fotky použijem link: https://www.dedra.cz/cz/produkty/?det...
Ak ho máte, skúste mi prácu s nim opísať
dôkladne som si to preštudovala. Za mna nie, nechcela by som ho. Už iba pomyslenie na tých 5,5kg. A ja potrebujem sem tam do hrnca nakuknúť. Ale nech napíše niekto, kto ho používa.
@lubos0470 a ja čo som kuk na video,mne by sa veru páčil :-) na také chaty,chalupy,víkendové domy ale aj doma hlavne,aby ho bolo kde položiť,podľa mňa sem tam by človek čosi prevaril,ale však človek sa naučí. :-)môže sa dávať do UMR?asi nie,či?
@lubos0470 moja sesterka ho ma a ta si ho chvali. hovori, ze nemusi stat tolko pri hrncoch, ziadne miesane, nic neprihori a raz dva ma navarene. ona je spokojna
@lubos0470 podla mna je to o tom aky styl varenia ma rada a ake jedla vari. ja napriklad tlakovy hrniec mam, taky jednoduchsi, pouzila som ho raz a ostriekala som si celu kuchynu smotanou lebo som ho otvorila v nevhodnom case :-D kazdopadne som ho uz potom nepouzila lebo do hrncov rada nakukam a miesam a ochutnavam a pri tom to sa to neda, je to ako taka cierna skrinka :) ale napriklad svokra v takom vari casto a nevie si to vynachvalit.