Má niekto skúsenosti s umývačkou riadu Whirpool ADG 6353 A+ PCFD?

Ahojte, má niekto skúsenosti s umývačkou riadu Whirpool ADG 6353 A+ PCFD? Potrebovala by som súrne poradiť. Ďakujem
Odpovedať
Co potrebujes poradit napis do IP
Odpovedať
Ahoj ja mam podobnu prosbu,potrebujem umyvacku vstavanu,ale nie prilis drahu a zase ani daky smej.na predajni mi odporuculi tieto dva modeli. Beko din 5631, indesit dif14b1aeu.indesit som uz niekde pocula a beko mame chladnicku a mrazak a sme spokojny.
Odpovedať
Mame WADG 7500, umyva perfektne, ticha, trieda a++. Stala 360€. Tato je nejaka predrazena.
Odpovedať
@jarkalev ahoj jednoznacne ak chces tak chod radsej do beka kvalitovo je urcite lepsia.
Odpovedať
@kloc ahoj prosim ta to co je za znacku?? taky typ som ani nesla. dakujem
Odpovedať
@filipe1 ja som tiez viac rozmyslala nad bekom, a bratranec ma teraz nahovara na whirlpooolku, ale neviem mala som pracky a nebola som spokojnam presne po uplynuti zarucnej doby pracky odisli a bojim, sa aby to nebolo tak aj z myckou
Odpovedať
viete mi niekto povedat ci moze byt mycka zabudovana aj pod varnou doskou?? podla mna to bude vyzerat blbo, ale zial mam taku malu kuchynu, ze toto je jedna z dvoch moznosti. druha moznost je ze by som ju dala vedla chladnicky, ale potom nebudem mat takmer ziadne ulozne miesto.
Odpovedať
@jarkalev whirlpool adg 7500 :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?