Kapučíno sa robí na všetkých kávovaroch rovnako - sprav presso a zalej speneným mliekom. Mlieko sa dá speniť aj v obyačnej šálke no lepšia je nerezová zo zúženým vrchom. Do polovice mlieka a pustiť paru.
Prilož rúrku o okraj pohára pohar nakloň zošikma. Udržuj rúrku cca 1 cm po hladinou. Chce to dostatočný tlak a teplotu a hlavne mlieko aspoň polotučné a z chladničky
Kávovar Ariete používame asi 3 mesiace. Je to náš prvý kávovar, preto sme si chceli vyskúsať najprv lacnejší. Neľutujeme, espresso je chutné, pena je hustá a kvalitná. Čo sa týka správnej prípravy epressa a napeňovaní mlieka, na webe je veľa vídeí, napr.: https://www.youtube.com/watch?v=Y753V...https://www.youtube.com/watch?v=olQPO... Prajem veľa chutných kávičiek :-)