@roman77 pozerala som recenzie aj videa na youtube,ale stale sa neviem rozhodnut.Ten Kenwood kMix mám robot a je super,ale na kávovar som veľa recenzií nenašla.Ale vďaka za rady ;-)
ja som jednoznacne za delonghi....hoci som mala iny model bola som s nim velmi spokojna...robi fakt dobru kavu...pre mna by to bola jasna volba:) ono nie je kavovar ako kavovar...niektory neurobi dobru penu, iny robi pomerne chladnu kavu a pod....delonghi som mala, maju aj moji rodicia a tato znacka, co sa tyka kavy nesklamala:)
@meganmario DéLonghi Eco 310 jednoznačne, mám ho doma len v bielom, kava je výborna, skúšal som vela druhov kávy ale popradská je naozaj chutovo najlepšia a pena asi centimeter. Jediný zápor je hlučnosť lebo je celý plechový ale ak máš doma kutila, drnčanie hravo odstráni.
Jednoznačne DeLonghi. Môjmu už má šesť rokov rokov a stále je skvelý, nemienim ho vymeniť až keď vypovie službu. ;-) Káva je skvelá, nikdy sa nepokazil a stále robí nádhernú penu. Akurát je a aj bol hlučnejší ako píše robho, ale to je tých množstvo barov :-)
kombinácia pressovaru a Popradskej kávy mi akosi nejde dokopy, nevedia urobiť dobrý čaj čo sa dá piť a nie ešte kávu, ktorú som pil párkrát a ďakujem už si neprosím :-D
@bozicka ahoj, pred tyzdnom sme si ho kupili, 7 dni fungoval, potom vypisal hlasku a uz nedal kavu. kedze sme kupili aj happy care zaruku, hned nam ho vymenili a funguje.
tiez som si spravila prieslum a vysla tato znacka, model sme uz vybrali sami. som s nim spokojna, velmi dobre sa s nim komunikuje, kava je chutna, ci uz preso alebo capucino.
@evik13 este sa len ucim robit kafe... navstevy su spokojne... vonat vonia kava vyborne, ale chutovo mi tam cosi stale vadi.. .najlepsia je ked tam dam toto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... - akoze nie je to presne do tohto kavovaru, ale zmesti sa to tam... tato kava mi chuti najviac.. ale ked tam dam uz taku istu ale neporciovanu - tak to nie je ono :)
ale to bude chyba u mna a nie v kavovare myslim :)