Odpoveď na príspevok od joma3333:
@ralf364 futter10 Veď áno máte pravdu. Nechcem tv… @joma3333 dnes to môžeš zohnať lacnejšie na niektorom internetovom obchode, v kamnnom býva občas zľava ale isto nie pred vianocami,to až po novom roku, takže zober si vlastnú nahrávku čo najčstejšie pozeráš pozri to na niektorom veľkom obchode ako Datart a pod a potom porovnávaj ceny a kľudne to objednaj u overeného internetového predajcu, naviac tam to môžeš vymeniť do 14 dní bez udania dôvodu, svetelné podmienky sú vo veľkých predajniach úplne iné ako máš doma takže existujú niekde i zvláčť miestnosti kde to môžeš porovnať.dnes by som preferoval Oled aspoň 65"ako má @megdesingn ako zobrazovadlo pre všetke Smart požiadavky zoženieš oveľa lepšie v nejakej malej krabičke, ak chceš len jeden ovládač je najlepšie dokúpiť modul, vstupné jednotky ktoré nevyužívaš nemusíš ani kupovať ako napr C ktoré sú len v domovom rozvodeOdpoveď na príspevok od toky1:
@joma3333 Moja rada - Zisti si niekde porovnanie … @toky1 Poruchovosť?No s počutia ľudí v mojom okolí,tak im tv fungujú.Teraz ešte tcl ponúka 5 ročnú záruku po registráciiOdpoveď na príspevok od joma3333:
Dik Vám všetkým zatiaľ za rady. Zatiaľ som rozhod… @joma3333 daj si bacha na to, aby ti nenabalili potom vystaveny kus.Odpoveď na príspevok od dudko12:
@joma3333 daj si bacha na to, aby ti nenabalili p… @dudko12 ako to zistíš?podľa presného označenia akurát vieš key bol vyrobený,neviem či sa každý vie dostať do serv menu kde zistíš i počet hodín v prevádzke, ale dá sa kúpiť lacnejšie niekde na výstavách tam ide tak 2 týždne, ja som jeden krát kúpil nové vystavené auto ktoré nejadzilo len si tam mohol hocikto sadnúť a všetko pozrieť akurát tam bolo 3 mesiace ale lacnejšie 15%, objednané sa tiež čakalo aspoň 3 mes.Odpoveď na príspevok od joma3333:
Dik Vám všetkým zatiaľ za rady. Zatiaľ som rozhod… @joma3333 Ale ako to je do budúcna s príp. servisovaním, alebo i tak celkovo, so spoľahlivosťou TCL? Predsa len to nie je až tak rozšírená značka v našich končinách...Odpoveď na príspevok od petersd:
@joma3333 Ale ako to je do budúcna s príp. servi… @petersd predvcerom som kupil tcl qled 55", bola k nemu predlzena zaruka na 5 rokov... A kupil som ho za 379€ v alze (daky kupon som vychytal), tak sa ma mozes opytat o 5 rokov, ci este zije... Inak v 2014 som kupoval lg led 42" za tu istu cenu (pokazil sa predpredvcerom). Tak som naozaj zvedavy, ci tiez zozeniem nieco o tolko lepsie za rovnaku cenu, ked sa tlc pokazi...Odpoveď na príspevok od joma3333:
@petersd Dnes som bol u nás v LM v elektropredajn… @joma3333 Phillips nech robí holiace strojčeky... Tie im idú. Telky teda nie. A ani TCL nieje žiadna výhra. Taký čínsky šmejd vyskladaný z kade čoho... Ak chceš ísť do "overenej" značky, tak Sony, Panasonic, Samsung, LG.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@joma3333 Phillips nech robí holiace strojčeky...… @megdesign akurát ze som teraz pozeral ten tv,a cen bola vtedy keď sa predával,800€. On mi ho núkal za 999. Čo mi príde dosť na tv ktorý vyšiel už dávnejšie.Odpoveď na príspevok od joma3333:
@megdesign https://www.nay.sk/panasonic-tv-65w80a… @joma3333 z tých, čo si sem dal, je to asi jedno. Všetky sú +- rovnaké.Odpoveď na príspevok od joma3333:
@megdesign https://www.nay.sk/panasonic-tv-65w80a… @joma3333 my sme tiež predtým študovali rôzne typy a pri OLED by mal byť najlepší vraj Sony a potom LG atď. Ale tie ceny sú pri vyšších uhlopriečkach už dosť vysoké. Išli sme vylučovacou metódou a v podstate najprv rozmer, potom tých 100Hz aby bol plynulejší prechod obrazu, potom značka TV, a zvyšné drobnosti mali podobné (Hdmi a Lan porty, USB, ..) potom človek zisti že zostali v ponuke dva televízory v cenovej hladine. Ale závisí aj čo sa tam bude pozerať a pre koho to je. My si ten obraz užívame pri niektorých filmoch je to ako v kine aj s tým reproduktorom. Ale ten čo bude pozerať len správy, relácie a občas nejaký film, má horší zrak, tak tam ani netreba špičkový obraz. Minule prišla návšteva a pozerali že či dobre vidia toho moderátora, lebo na ich televízore tak nevyzerá (menší tv a s nižším rozlíšením, väčšia vzdialenosť pozerania). Tak niekedy je aj lepšie mať "slabší" tv 😀Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
Neviem ako to je teraz ale tak 3 roky dozadu ked … @sousedekovci89 nemohol sa porovnať,ako?Bol horší alebo naopak?Odpoveď na príspevok od marsdm:
@joma3333 my sme tiež predtým študovali rôzne typ… @marsdm a kúpili ste?aky?Odpoveď na príspevok od joma3333:
@marsdm a kúpili ste?aky? @joma3333 neviem teraz presný typ ale je to LG, ale nie oled, lebo to by už bolo moc peňazí. Bol to tuším o rok starší modelový typ, ale mal lepší procesor ako tie novšie čo boli o 200€ lacnejšie. Čiže my sme sa neponáhľali a nejak to prišlo že sa začali predávať nové typy a tieto išli teda s cenou dole a vtedy sme kupovali.Odpoveď na príspevok od joma3333:
Už som to písal pred tym.Ja pozerám 90%netflix,dc… @joma3333 a hlavne kupuj TV po novom roku, nie teraz. Prídu nové modely pre rok 2025 a tohtoročné pôjdu ešte dole s cenou... A hlavne prosím ťa mi ver a kúp 100/120Hz panel, nie 50/60Hz. A ešte ideálne VA panel, nie IPS... VA panel má čiernu "čiernu" kdežto IPS má čiernu do fialova...Odpoveď na príspevok od joma3333:
Už som to písal pred tym.Ja pozerám 90%netflix,dc… @joma3333 keby teraz dám tie parametre do alzy napr. tak LG stojí 1300€ a TLC tam majú na kupón za 990€. Ale keby to je 65", tak sú ceny lepšie LG 900 a TLC 760.Odpoveď na príspevok od joma3333:
@megdesign https://www.nay.sk/panasonic-tv-65w80a… @joma3333 napríklad ten Sony z tých niekoľkých, čo si sem dal, má IPS panel. Subpixel Layout - RGB Type - LED Sub-Type - IPS https://www.rtings.com/tv/reviews/son...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@joma3333 napríklad ten Sony z tých niekoľkých, č… @joma3333 vyhladaj si review na rtings na dané TV... Je tam skoro všetko....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@joma3333 vyhladaj si review na rtings na dané TV… @megdesign ok.dikOdpoveď na príspevok od joma3333:
@megdesign VA panel a IPS panel Je pre to aj neja… @joma3333 väčšinou to tam nie je uvedené a len treba hľadať konkrétny typ a info k nemu. Ale tento vyzerá dobre 65" TCL 65C745 a mal by byť aj v 75" verzii na ten kupón pod 1000€. Ale teda s touto značkou nemám skúsenosti vôbec.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@joma3333 Phillips nech robí holiace strojčeky...… @megdesign Nie, nejdú.