Je veľký rozdiel medzi qled TV a led TV?

Zobraz úvodný príspevok
Vaše postrehy Je veľký rozdiel medzi qled a led? Myslím nové ledky , nie 10r staré Máte skúsenosti?
Odpovedať
1
4
5

Odpoveď na príspevok od joma3333:

@megdesign Ano mal si pravdu,bolo to zapnuté v re…
@joma3333 ano, aj na tvoj model...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@joma3333 ano, aj na tvoj model...
@megdesign Tak to pokúšam
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@dudko12 ako to zistíš?podľa presného označenia a…
@duzu ked objednavas, tak asi nijak, ale ked kupujes na predajni, tak sa to da odsledovat. ja som takto raz kupil posledny vystaveny a zacala "modriet" obrazovka. zistoval som a ze to je prave z toho, ze takto nekonecne dlho bezali tie ich videa a tom a bohvie ako dlho. tak jasne, pri aute je to nieco ine.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dudko12:

@duzu ked objednavas, tak asi nijak, ale ked kupu…
@dudko12 V tomto som už ja až takmer poverčivý 😁 a výstavný kus nekúpim. Čo som kedy výstavné kúpil, stále bol nejaký problém. Jednoducho nechcem mať výrobok, ktorý predo mnoch ošahávali, testovali desiatky zákazníkov. Každý si skúsil to, i ono... či to vydrží, a ja mám také kupovať? Radšej nebudem mať nič.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@dudko12 V tomto som už ja až takmer poverčivý 😁 …
@petersd To je pravda.Mne tiež nukali,plus ešte ďalšiu zľavu na zľavu na výstavný kus.Nie. Objednal som cez eshop na predajňu a išiel som na nich tak, že vlastne oni nevedeli keď som prišiel poň,kto som čo som.Spytal som sa ,keby som objednal tv cez eshop či mi ho vyskúšajú.Jasne nie je problém.No nečakali, že na mňa čaká 75"tv v sklade.Ked som to na nich rozbalil, ostali ako obarený.Ochota sa začala strácať,no hold,par sekúnd pred tým mi to odobrili. Ale všetko prebehlo v poriadku,potom akosi ta prvotná nechuť opadla,Vyskusali čo som chcel Proste s mojej strany spokojnosť.Uz len dúfať že televizor niečo vydrží.
Odpovedať

@petersd no vidíš. Ja zas, keď mi povie, že majú už len vystavený, tak automaticky pýtam zľavu. A veľa krát sa mi, ver či never, podarilo to, že "počkajte, idem sa spýtať vedúceho" a následne prišiel s tým že "vieme tam spraviť 10%".... Samozrejme nebudem tak kupovať háklivú vec. Keď som kupoval objektív na zrkadlovku, ponúkali vystavený, ale tam som rázne povedal nie.
Odpovedať

@petersd ked si predstavim seba, co som schopna poskusat a isto je viacej takychto ludi a isto este horsich, takze tento nazor uplne chapem a zdielam 😀
Odpovedať

@joma3333 zapni si režim obrazu Kino aspoň. Lebo …
@megdesign zdravim Vyskúšal som tie nastavenia.Je to celkom fajn Akurát že neviem ako nastaviť Dolby Vision.(Nastavenia).Kde to nájdem,alebo kde si našiel tie ostatné
Odpovedať

@megdesign zdravim Vyskúšal som tie nastavenia.J…
@joma3333 ked pustis HDR video a otvoris nastavenia obrazu, tak nastavujes parametre separe pre HDR...
Odpovedať

@megdesign zdravim Vyskúšal som tie nastavenia.J…
@joma3333 ja som nenašiel, ja nemám taký TV. 😃 Ale ako píše kolega, treba dať prehrať HDR content a následne počas prehrávania nastavovať....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@joma3333 ked pustis HDR video a otvoris nastaven…
@minoo aha jasné.V tomto ešte moc skúsenosti. Ale aj na to je dobrá modrá strecha.Tie ostatné nastavenia čo mi sem hodil megdesign,celkom parádne upravili ten obraz
Odpovedať
Tak po týždni používania a ešte stále ladenia a hľadania toho najlepšieho nastavenia pre nás doma, môžem ale povedať, napísať, že tv je v poho. Najviac som sa obával toho zvuku,ale ten je na moje prekvapenie tiež v poriadku.Je počutelny a to aj v noci, keď to mám pustené potichu
Odpovedať
Článok sa načítava...

Tak po týždni používania a ešte stále ladenia a h…
@joma3333 mno ja mam tiez tie repraky v telke a podla mna to je dost o nicom oproti staremu 2.1 soundbaru... Skus si daky kupit, ved ak to nebude stat za to, tak vratis...
Odpovedať

@joma3333 mno ja mam tiez tie repraky v telke a p…
@minoo rada za 100 grošov. Bacha na to, lebo keď chodí kuriérske autíčko hore dole (poháňané fosilnými palivami) tak zvyšuješ uhlikovú stopu. Zaujímavé, že v tomto prípadne je ti to u prdele. Jedine, že by si ťahal na bicykli do BA to vrátiť osobne... Potom pardon. 👏
Odpovedať

@minoo rada za 100 grošov. Bacha na to, lebo keď …
@megdesign ty si ako pomateny... Z nejakeho dovodu sa potrebujes ukotvit k jednej z dvoch poloh a tej sa silou mocou drzat... Vsetko alebo nic, cierna alebo biela... Nic medzi pre teba neexistuje... Ja chodim autom aj 1km, lebo som lenivy... Ostatnym to ale neodporucam a netvarim sa, ze som super ked ostatni musia dychat moje exhalaty a ze vlastne robim vsetko dobre, lebo to JA tak robim...
Odpovedať

@megdesign ty si ako pomateny... Z nejakeho dovod…
@minoo skús sa naučiť po sebe čítať, čo napíšeš a potom sa obhajuj...
Odpovedať

@minoo skús sa naučiť po sebe čítať, čo napíšeš a…
@megdesign pisem toho (zbytocne) vela, neviem na co narazas...
Odpovedať
1
4
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?