@jaro313 tak okno moze byt len taky pas pod skrinkami
My napriklad rozmyslame ci vobec davat do domu digestor. Teraz ho vobec nezapiname ale radsej otvorime balkon
@madein1974 vdaka za inspiracie. Len ja skrinky nad oknom mat nebudem. Tak teraz zostava sa rozhodnut varna doska s digestorom ale nie pod oknom, alebo pod oknom a bez. Hmmm
@melon123 len nezabudni na dobre svetlo nad dosku ked nebude digestor.
My rozmyslame len nad sklenenou polickou ako lapac mastnot a nad nu nejaku lampu. Este to presne nevieme ako urobime
@melon123 a este jedna vec. Neviem ako bude velke okno ale digestor nemusi byt len o stenu oprety. Davaju sa varne dosky aj na ostrovceky do priestoru a nad nimi je digestor
@melon123 Žena si to veľmi chváli....že má dobré svetlo cez okno. Digestor používa len keď robí niečo moc "mastné". Odťah od digestoru je cez stenu priamo von. A keď len niečo dusí tak máme rekuperáciu a ta to odsaje.
@duzu to je tiez pravda, len zase vysvetli to zene, ta mojmu systemu nerozumie, ta by ma najradsej vystrelila asi na mesiac, ked vidi kuchynu po mojom vareni :-D Ale sak asi aj to je dovod preco ma do nej pusta varit obed len raz do mesiaca :-D
@logo22
Dobrý večer
V čom vidíte výhody a nevýhody var.dosky pod,pri okne prosím?
Mne sa pači tato variata,ale stolár, že všetka masnota pôjde na okno. Ďakujem
@didi40
Keď je to nové, tak dizajnovo super.
O 10 rokov už len nadávky.
Tiež sa opýtať ženy, že ako často a ako dlho ju bude baviť umývať to okno.
Robiť hamburgery, či činu, alebo klasické rezne je na parádu.