@didi40 Také digestory sú len na okrasu. Smradľavý vzduch z varenia ti naženie zase len do priestoru, max. odfiltruje nejakú tú mastnotu zo vzduchu. Treba odťah von.
nerozmyslala si skor nad niecim takym ako varnu dosku rovno aj s odtahom? to je prakticke a vyzera to v pohode, nemusis riesit nejake trendy a neviem co 🙂
@mirfren presne to som chcel teraz napisat. Ono podla mna je to to najlepsie riesenie, ak je teda kvalitna doska. Mne sa moc digestori tak sami o sebe moc nepacia a toto je aj na oko dobre riesenie
@megdesign bolo to asi myslene tak, ze sa tie pachy proste drzia v domacnosti dlhsie. aj u nasich je to takto. mozu vetrat kolko chcu, ale stale je to tam proste citit. a ver mi, ze po dni-dvoch to uz tak krasne nevonia ako ked je cerstvo navarene.
@mirfren
Ahoj
Majú 3ja známy a tí povedali nikdy viac. Kvôli sústavnému čisteniu. Jasné, že aj varnú umývajú, to som im aj povedala, ale ich to obťažuje...tak neviem. Keď sme boli pozerať domy v Blaue Lagune, tak nám d aja povedali, že ani zadarmo 😁...no tak ...
Oni majú také špirály tam. No oni povedali, že napr.klasika digestor netreba čistiť tak často, max 5,6x do roka. Kdežto tento stále za každým varením. Tak bohvie