Dobrý večer,
máte niekto túto kombináciu Bosch rúry a mikrovlnky? Ide mi o to, či tam nebude nejaká malá/väčšia odlišnosť v bielej. Je to rúra Bosch HBG 634 BW1 a mikrovlnka Bosch BFR 634 6W1. Skopčila som ich do skicára, tak pripájam aj foto, nie každý si hneď pamätá podla písmen a čísel svoje spotrebiče :-D
ja by som k tomu doladila ruru zo serie 8, uz aj koli vzdhadu aby rovnako vyzerali, aj istote, aby biela sedela. tiez rozmyslam nad tou kombinaciou. alebo skombinovat radu 6 ruru aj s mikro. nie 2 rozdielne serie.
@manilla
lenže keď tie osmičkové sú drahé jak pes ]-( a toľko za tie spotrebiče zasa vysoliť nechcem. Ja som pôvodne chcela kombináciu spomínanej rúry s mikrovlnkou HMT85ML23 (vid obrázok). Túto kombináciu som videla aj v pár albumoch na modrej streche, problém však je, že tú mikrovlnku už neponúka žiadny obchod.
@rencucha1987
ďík za pozitívnu recenziu :-) Akurát čo by som chcela aby mala a nemá, sú tie výsuvy. Ale však človek oželie...
@kristian333
Bože, až mi srdce poskočilo :-D Nedá sa od kamaráta zohnať foto?
Pojdem dnes zrejme s manželom do TT pozrieť ešte jedno elektro, či tam náhodou nebudú mať tieto spotrebiče, nech ich vidím aj naživo.
@manilla
malááá, mám kúpené hranaté taniere s priemerom 27 cm a na tomto type mw je priemer otočného taniera len 24,5 cm :-|
@adam_2621
čítala som v popise rúry že sa to dá dokúpiť, ale len čo tú rúru predražím, vykašlala by som už na to. Upečiem aj bez toho :-D
Máme túto kombináciu. Ide o jednu sériu, a aj tak je rozdiel vo farbe medzi spotrebičmi. Rozdiel je však tak malý, že ho vidím asi iba ja :-) , ale predsa je. Preto si myslím, že pri kombinovaní rôznych sérií ten farebný rozdiel môže, ale samozrejme aj nemusí, byť väčší.
Vyzerá to super! :-) Máte pravdu, môže tam byť rozdiel i nemusí. Asi to risknem s tou 6. modelovou radou rúry a ôsmou radou - mikrovlnky. Čo ma štve je to, že mikrovlnka, v ktorej si budeme akurát tak iba jedlo ohrievat, je drahšia než rúra...na hlavu postavený tento svet :-o
@mysky