mymame jura impressa J5-nas milacik. Treba ho sice cca 1x tyzdenne vycistit-tu nadobu od usadeniny a vody ale kilo kavy kupujem za 22e a mam ju na mesiac, za gusto by som dala cez 60e a to su aj lacnejsie kavy ako za 22eale nam chuti prave tato.
@tajga ja len saeco alebo delohghi, nie automat. automaty su narocnejsie na udrzbu a dost drahe. moj favorit bol saeco armonia, len sa tusim uz nevyraba. kamoska ma tento, je nadherny retro a kavu robi uzasnu
http://www.kavicka.sk/obchod/kavovary...
@atlaska, @mima1, @marianka_21, dievcata, tie vase kavovary robia rozne typy kav? ja napr pijem latte, ale svokra zase len presso... a ake su tie vase kavovaryt co sa udrzby tyka? vdaka vopred za info ;-)
autovat trba raz za cas podla mnozstva vypitej akvy vysypat nadobku a vyliat vodu z takej nadrzky,lebo kavovar sa sam pravidelne preplachuje, tu usadeninu treba z normalneho kavovaru vysypat po akzdej kave a nasypat cerstvu pomletu kavu vzdy ked chcete urobit kavu. Podla mna je automat jednoduchsi na obsluhu.
kavu robi preso, late, a aj rozne mnozstva vody ponuka, aj rozne silnu kavu.
@tajga pravdupovediac ja vôbec netuším koľko stál 8-) dostala som ho ako dar k 30-ke od môjho brata, takže toto som nikdy nezisťovala, ale musím uznať je naozaj perfektný...
@dedian ten moj chce akurat vysypat kavove zvysky ktore padaju po pomletí kavy dole do zbernej nadoby a tiez tam pretecie urcite mnoztvo vody. raz za pol roka chce aby som mu dala cistiacu tabletu ktore stoja 4ks 3€ cize nic nakladne. ale dokaze urobit len kavu nie late. ale ja som to oklamala akoze na oko a robim aj late :-D ale je to vlastne kava mlieko. hodim neskor foto ak chces :-D
@dedian ano dve. ale trva to len chvilocku. navsteva nepociti dlhe cakanie.
tak som to stopla. prve zapnutie trva presne minutu kym sa nahreje a tak. a jednu kava 30sec. som si robila teraz kavu aj ked som rano mala jednu. taku viac mliekovu
mne sa tento viac pacil lebo si kavu sam pomelie.