Odpoveď na príspevok od kamzo112:
Dobry deň vedel by mi niekto poradiť ktorá fritéz… @kamzo112 Ja mám tefal a som spokojná. Aj keď nie presne tú, na ktorú sa pýtaš. Ja som celkovo asi za Tefal.Odpoveď na príspevok od kamzo112:
Dobry deň vedel by mi niekto poradiť ktorá fritéz… @kamzo112 Na to, aby spotrebič po prvotnej eufórii z jeho nákupu, potom ležal v krabici niekde v komore, je jedno akú značku si kúpiš. 😆 Keď aj v tom regále chceš mať lepšiu kvalitu, tak pozeraj hlavne na výkon. 90 % tých kadejakých "pokročilých" funkcií pri bežnom používaní aj tak nevyužiješ.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Teplovzdušná friteza je ako alfaromeo. Tiež sprav… @kejsix preco myslis? my tu nasu vyuzivame uz poriadne dlho 😃 netvrdim, ze kazdy den, ale rozhodne je u nas vyuzivana.Odpoveď na príspevok od megs8:
@kejsix preco myslis? my tu nasu vyuzivame uz por… @megs8 Ja nie som nejaky fanusik vyprazania, ale robit hrst hranoliek v tom zazraku 40 minut, tak to nas rychlo preslo. Pre 5 clennu rodinu to ani na jeden krat nespravis :-D Nehovoriac o tom, ze vo vysledku to zdaleka nie je to iste, ako hranolky z normalnej fritezy. Samozrejme nie je to len o hranolkach, nas ale tento prevratny vynalez neoslovil absolutne pri ziadnom hotovom jedle... ale boli sme celkom radi, ked sa nam ju podarilo dobre predat :-D Nech sa s tym trapi niekto iny.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@megs8 Ja nie som nejaky fanusik vyprazania, ale … @kejsix presne tak. nie je to zase ziadne terno mat ju doma 😅Odpoveď na príspevok od adele22:
Ja si napríklad neviem predstaviť že nevyprážané.… @adele22 olejová chuť? :-D to je akože aká? :-D vyslovene nemám rada keď je niečo zbytočne mastné čo ani nemusí byť. napríklad také obyčajné hranolky.Odpoveď na príspevok od tomasjur:
Hmm, tak tá olejová chuť je ozaj na nezaplatenie.… @tomasjur Ale všimol si si, že tu sa jedná o teplovzdušné fritézy, áno? 😀