Akú fritézu

Dobry deň vedel by mi niekto poradiť ktorá fritéza je lepšie a prečo? Mám dve: TESLA AirCook DualZone Q450 XXL Tefal EY905B10 Dual Easy Fry & Grill 8,3 l
Odpovedať
ak preferujete cenovu vyhodnost a vysoku kapacitu tesla. ak hladate viac pokrocilych funkcii a kvalitnejsi dizajn tefal.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kamzo112:

Dobry deň vedel by mi niekto poradiť ktorá fritéz…
@kamzo112 Ja mám tefal a som spokojná. Aj keď nie presne tú, na ktorú sa pýtaš. Ja som celkovo asi za Tefal.
Odpovedať
tefal je odľa mňa dobrá značka. majú kvalitné tie výrobky, ja by som išiel asi týmto smerom.
Odpovedať
ako voľba je čisto o preferenciách. recenzie vám čo hovoria? niekedy možno treba veriť inštinktu a šiestemu zmyslu 😄
Odpovedať
Profilova fotka
Tá Tesla je jednoznačne finančne dostupnejšia, ale zase oproti Tefalu má nižší výkon, takže si treba ujasniť, že čo z toho bude vyhovovať viac.
Odpovedať
Teplovzdušná friteza je ako alfaromeo. Tiež spraví radosť celkovo dvakrát.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kamzo112:

Dobry deň vedel by mi niekto poradiť ktorá fritéz…
@kamzo112 Na to, aby spotrebič po prvotnej eufórii z jeho nákupu, potom ležal v krabici niekde v komore, je jedno akú značku si kúpiš. 😆 Keď aj v tom regále chceš mať lepšiu kvalitu, tak pozeraj hlavne na výkon. 90 % tých kadejakých "pokročilých" funkcií pri bežnom používaní aj tak nevyužiješ.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kejsix:

Teplovzdušná friteza je ako alfaromeo. Tiež sprav…
@kejsix preco myslis? my tu nasu vyuzivame uz poriadne dlho 😃 netvrdim, ze kazdy den, ale rozhodne je u nas vyuzivana.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megs8:

@kejsix preco myslis? my tu nasu vyuzivame uz por…
@megs8 Ja nie som nejaky fanusik vyprazania, ale robit hrst hranoliek v tom zazraku 40 minut, tak to nas rychlo preslo. Pre 5 clennu rodinu to ani na jeden krat nespravis :-D Nehovoriac o tom, ze vo vysledku to zdaleka nie je to iste, ako hranolky z normalnej fritezy. Samozrejme nie je to len o hranolkach, nas ale tento prevratny vynalez neoslovil absolutne pri ziadnom hotovom jedle... ale boli sme celkom radi, ked sa nam ju podarilo dobre predat :-D Nech sa s tym trapi niekto iny.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od kejsix:

@megs8 Ja nie som nejaky fanusik vyprazania, ale …
@kejsix presne tak. nie je to zase ziadne terno mat ju doma 😅
Odpovedať
Ja si napríklad neviem predstaviť že nevyprážané. Proste tá chuť oleja by mi tam chýbala.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od adele22:

Ja si napríklad neviem predstaviť že nevyprážané.…
@adele22 olejová chuť? :-D to je akože aká? :-D vyslovene nemám rada keď je niečo zbytočne mastné čo ani nemusí byť. napríklad také obyčajné hranolky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Hmm, tak tá olejová chuť je ozaj na nezaplatenie. 😃 Také jedlá fakt treba jesť denne.
Odpovedať
Tak mne ide hlavne o kvalitu a to teda asi vyzerá na ten Tefal a co sa týka oleja tak mne oco vždy vravieval že olej patrí do motora 😂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomasjur:

Hmm, tak tá olejová chuť je ozaj na nezaplatenie.…
@tomasjur Ale všimol si si, že tu sa jedná o teplovzdušné fritézy, áno? 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?