Dobrý deň, prosím poraďte, ako namontovať dvierka s dekorom kuchynskej linky na dvierka umývačky riadu, je to vstavaná noschka. Stratila som k nej návod a zistila som len, že potrebujem nejakú schému, nákres na to, aby som podľa neho navŕtala diery do dvierok a tak ich prichytila. Ak je to tak, kde nájdem takú schému, lebo po dlhom pátraní som nič nenašla a servis ničím takým nedisponuje. Ide o UR Bosch SMV46KX05E/28.
Mas to aj v tom navode z linku hore ale mozes to namontovat aj lahsim sposobom.
Pri zavretej umyvacke vidis na dvierkach diery pre skrutky co drzia drevene dvierka.
Tie si treba zapamatat zvacsa je to prva skrutka hore smerom k stredu a druha a stvrta smerom dolu.
Na drevene dvierka najprv namontuj uchytku ak mas uchytky.
Potom ma umyvackove dvere nalep obojstrannu pasku priloz drevene dvere aby licovali s ostatnymi.
Opatrne otvor dvere.
Nasledne vyber skrutku kde je priechodzi otvor a primontuj dlhsou skrutkou co bola k umyvacke pribalena a takto postupne daj vsetky.
@kaitara ešte by ma zaujímalo čo presnejšie obnáša : "po dlhom pátraní som nič nenašla a servis ničím takým nedisponuje".....google to vypľul za 0,55s ako prvý link...a v servise sú spomalení keď ani toto neporadia...
@eagleowl ono je fajn ze ri vyplul navod no ku nemu origo v sacku je aj sablona 1:1 a ta je predznacena na prislusne komponenty len ju spravne prilozit.
Uz som namontoval x dvierok no niektore vedia potrapit aj mna😉
@wolodymyr nepochybujem o tom že treba veľa rozmýšľať, 3x merať a raz vŕtať...mne len nedáva logiku to "hľadanie návodu".....ako že pátranie kde ?....naviac tam je toto:
@eagleowl Poďakovala som vám za pomoc, ale asi som urobila chybu, že som sa vôbec niečo pýtala. Milý pán eagleowl. Naozaj ma teší, že ste dokázali nájsť návod za necelú minútu, to je asi dôvod, prečo ste sa nepýtali vy, ale ja, nakoľko ja som návod nenašla. Verte neverte je milión ľudí na svete, ktorí vedia to, čo neviete vy a vy viete milión vecí, ktoré nevie nikto iný na tejto planéte. Ak sa potrebujete hádať a zhadzovať osobnosť iných ľudí, zrejme ste si vybrali nesprávne fórum. Tuto je to o pomoci a konfrontácii vlastných skúseností, nie o zveľaďovaní vlastného ega.
@kaitara tak zhadzovať osobnosť ? 😄
Nuž s chuti som sa zasmial.....ale i žasnem......
preto som sa to opýtal lebo ma úprimne zaujíma kde inde ako na internete sa dá hľadať, fakt neviem....a ani ste mi samozrejme neodpovedali 🙂
......a ešte píšete "servis ničím takým nedisponuje"....nuž ak Vám to v servise nedali tak asi nechceli.....lebo ako som viď. vyššie zarámoval červeným z návodu: "návod na montáž dostanete v zákazníckom servise".