:-)
treba nieco dodat???
vitam Vas a a nech sa tu stretavame pri dobrých radách, pomoci ako sa vyhnut zlým stavebným firmám a obchodom, alebo ktoré naopak su ako pomoc z neba:-)
tak stavebnici z NZ a okolia spojme sa!!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D
Ahojte, tiez by som sa rada pridala do "nasej" skupiny. Zacali sme stavat cca pred rokom a pol, ale este stale nebyvame..ide to trosku pomaly, ale co uz. Vyrastala som na dedine, prezila tu cely zivot, tak sme ani dlho nevahali, ked sme sa rozhodovali, kde stavat (no, trosku dopomohli aj ceny pozemkov v blave a okoli :-)
Moj priatel to navrhol sam, kedze k nasim sme chodili kazdy vikend, akosi mu to prirastlo k srdcu a som strasne rada. Tak nam vsetkym zelam vela vela stastia, nervov a sil :-)
idem robit nove rozvody vody a elektriny. nepoznate niekoho z dolneho ohaja a okolia? chcem si dat vypracovat aspon dve cenove ponuky, z ktorych budem vyberat.
Dobry den. Ideme robit strechu na dome. Mame zaujimavu ponuku od firmi KSA Nove Zamky. Nemate niekto skusenosti s nimi? Akekolvek referencie potesia. Dakujem
Ahojte, poznate niekto dobre projektanta v NZ alebo v okoli? Hladame niekoho na projekt rodinneho domu, mame dost jasnu predstavu, ako by to malo vyzerat. Snad este niekto chodi do tejto temy... :-)