Ahojte, sice som z Petrzalky, ale kupili sme pozemok a chystame sa stavat v obci Hviezdoslavov.
Je nas viacej v tejto oblasti? Zeby sme si mohli pokecat, sem-tam s niecim poradit a tak.
jáj, teraz máš aký pozemok? my 602m2, brala by som väčšie, ale tak už sme dlho hľadali a stále nič a toto bola celkom v poho cena od tých ostatných a ešte aj bližšie k BA. A máš aj deti? My 2 malé. A ako sa ti tam býva? Vieš potom poradiť dakoho schopného a za dobrú cenu na vrt do zeme , teda, studňu? :-)
Ahojte, prosim vas, ako je to so skolkami v Samorine, je problem tam umiestnit dieta, ak by sme nemali trvaly pobyt, ale len prechodny? Mate niekto skusenosti? Viem, ze v okolitych obciach je v tomto problem kvoli velkemu poctu deti, tak neviem, ako je na tom Samorin. Vdaka za kazdu info
Mám kolegyňu, ktorá býva v Šamoríne, cestuje celé dlhé hodiny z d omu do práce, ako sa začalo toto riešiť, ale stále NIČ, starosta je od slova starať sa, tak je TAM aj STAROSTA?, KTORÝ sa chce starať, alebo to nie je v jeho kometencii, veď sa tuším dali dokopy všetci dotknutí, a neriešia nevyriešia nič!?
Primator je od slova PRIMUS, tak asi po slovensky PRIMÁŠ. JE to jasné primáš nie je mariáš.
PRIMUS AB ORIS LAVINIAQUE VENIT.( toto je citát báji o Tróji. )